Синоптичката Лора Георгиева чака бебе...

Синоптичката Лора Георгиева живее под един покрив с...

Диана Димитрова шокира с нови...

Актрисата Диана Димитрова заяви, че прокуратурата е...

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9

отпечатай новината

21.11.2023 16:41 | Видян 219 пъти

Стратегът Петър събра наказателния вот и напусна „Фермата“ 9

Стратегът на "Фермата" Петър Петров, който чертаеше схеми за победата на "Елбетица" и гледаше целеустремено към финала, не успя да предотврати ходовете на съотборниците си и напусна приключението по bTV.

Един от най-сръчните и силни участници се раздели с мечтата да спечели деветия сезон на предаването, въпреки че я преследваше със страст и често пренебрегваше мнението на играчите в зеления тим. Футболистът Костадин Велков от "Канатица" предположи, че прекомерната амбиция на актьора му е изиграла лоша шега и го е препънала по пътя към триумфа.

От първия си ден в стопанството Петър се позиционира като лидер на "Елбетица", но не успя да се превърне в безспорен авторитет. След отборния елиминационен дуел на Арената съотборниците му масово гласуваха срещу него и предпочетоха в предаването да продължи сервитьорът Андрей, когото смятат за по-полезен и по-достоен играч. "Във "Фермата" вървях по най-трудния път. Когато лидерът поема отговорност и нещо леко се пропука или счупи, винаги той е виновен. Знаех, че ако се движа по периферията, финалът ще е почти сигурен за мен, но избрах да бъда себе си", каза Петър, който се е явявал три пъти на кастинг за предаването и едва на четвъртия е бил одобрен. В емоционална реч актьорът допълни, че вярва в отбора, обществото и съединението, и че можем да печелим, само когато сме обединени.

Три седмици преди финала, при силно оредели редици, Петър и Андрей от "Елбетица" влязоха в титаничен сблъсък срещу земеделеца Кенан Асил и дизайнера Сергей Панайотов от "Канатица", за да защитят мястото си във "Фермата". Откриващата битка за два пендара се разигра между две мигвания на Арената. "Зеленият" Петър и "червеният" Сергей трябваше да се освободят скоростно от въжени клетки, но представителят на "Канатица" поведе, триумфира и донесе две точки на своя тим. Втората битка за един пендар също приключи неочаквано бързо. В нея Андрей и Кенан демонстрираха концентрация и издръжливост, държейки върху раменете си лост с тежести. Малко след старта на изпитанието сервитьорът, който страда от дискова херния, се отказа. Кенан спечели, а "Канатица" поведе с 3 на 0.

 


 

След неубедителния старт на "Елбетица", Петър и Андрей се хвърлиха с много по-голяма увереност в щафетната битка за три пендара. Двамата минаха с лекота през висящите люлки, а сервитьорът се справи със скоростта на светкавица. "Канатица" срещнаха много повече трудности, а след няколко опита Кенан се отказа от битката, за да запази силите си. Резултатът между враждуващите отбори се изравни. "Елбетица" спечели още 4 точки на въпросите от Алманаха, а зелените поведоха със 7 на 3.

Последният щафетен сблъсък изпи силите на всички на Арената. Дуелистите трябваше да се отмотаят от въже, вързано за талпа, да разцепят най-дебелата ритловица до момента и да отрежат филия от масивна греда. Останали без въздух, потни и изтощени, Петър и Андрей направиха главозамайващ спринт с трионите. Сергей и Кенан обаче бяха по-бързи с около три минути и победиха в инфарктния дуел, след който "Фермата" остана с един участник по-малко.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !