Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Жоро Валентинов пак зашлеви Златка

отпечатай новината

22.11.2023 13:16 | Видян 673 пъти

Жоро Валентинов пак зашлеви Златка

Въпреки че вече са отдавна бивши, Жоро Валентинов и Златка Райкова май не са си изчистили докрай отношенията. Няма и как да бъде след признанията, които направи тези дни ММА боецът.

"Сигурен съм на 100%, че връзката на Златка и Благо е започнала още докато тя е била с мен. Това е кофтито", споделя наскоро в подкаст Валентинов, а останалото, на което даде гласност, със сигурност ще провокира реакции.

Както е известно месеци, след като Валентинов предложи брак на Златка на сцената на "Като две капки вода", двамата се разделиха и тя се хвърли в обятията на Джизъса. А днес е омъжена за настоящата си любов - Карен, на когото роди и дете.

"Аз съм човекът, които се раздели със Златка. Аз казах край. След месец ми се обади приятел и ми каза, че ги е видял да тренират заедно във фитнеса на "Царско село", наля още масло в огъня Валентинов. И въпреки че историята вече е минало, явно има още пикантни детайли, неизвестни за широката общественост.

undefined

Добре известно е, че преди Златка Райкова да се намеси между двамата, ММА боецът и Благо Георгиев бяха много близки приятели. Те успяха да си простят и да възстановят отношенията си едва, след като попаднаха в риалити формата "Сървайвър", където първоначално всички очакваха страшни сцени.

Валентинов признава още, че вече му е писнало от жените в България. А причината - много разочарования, които претърпява в любовта. Затова възнамерява да замине за другия край на света. И там да си вземе сексапилна и екзотична мацка.

"Имам приятел, който кара круизен кораб на Филипините. Все ми казва: "Абе, Жорка, що не дойдеш тук да си вземеш една жена. Стига се мъчи!" Жените там всячески искат да излязат от Филипините, да отиват в друга държава". И мисля да ида.  Да си харесам някоя. Да ми роди деца - 2-3, и така", добавя още  Валентинов.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !