Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Готвят специални ефекти за партито на Тиесто

отпечатай новината

28.07.2009 12:30 | Видян 3857 пъти | Гласували 1

Готвят специални ефекти за партито на Тиесто

След като в събота Pete Tong откри поредицата от мега партита на Cacao Beach и над 5000 души танцуваха до сутринта на плажа, най-добрият български клуб на Черноморието се подготвя да посрещне световния №1 DJ Тиесто.

За събитието на 2 август организаторите от Solar са наели специални лазери, екрани и озвучаване от чужбина, за да отговорят на високите технически изискванията на звездата. Така посетителите на мега партито, освен че ще се потопят в неповторимия стил на Тиесто, със сигурност могат да очакват уникално светлинно шоу.

Тиесто е единственият диджей, който е избиран три пъти поред за най-добър диджей на планетата в престижната класация на списание DJ Magazine. Той е първият DJ, който е миксирал самостоятелно на стадион за 25 000 фенове 2 поредни нощи, и единственият DJ, който свири на живо пред милиарди зрители на церемония по откриване на олимпийски игри (в Атина през 2004).

Освен всичко това, неговият албум Elements of Life бе номиниран за награда "Грами" през 2008 г.

Като истинска звезда Тиесто пристига с частен самолет, а в релаксиращата му програма преди сета задължителен е масажът. В изискванията му за храна присъства качественото суши.

Шоуто е част от традиционните летни мега партита Summertime Dance Explosion Solar 09 в Слънчев бряг, които ще изкушават фенове на електронната музика всеки уикенд до 15 август.

Другите големи имена от световната клубна сцена, които ще посетят България, са Robbie Rivera (31-ви юли на Bedroom), Victor Calderone(8 август на Cacao Beach), DJ Mark Knight и Martijn Ten Velden (15-ти август на Bedroom).

Билети за всички партита на Summertime Dance Explosion Solar 09 могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, като и на Белия бар в Ялта.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Тиесто у нас

Няма коментари към тази новина !