Джорджина показа как поддържа...

Джорджина Родригес често показва апетитното си тяло по...

Pininfarina постави рекорд за време...

Pininfarina публикува официални данни за мощността на...

Балерина от "Магаданс" каза цялата истина за Слави Трифонов

отпечатай новината

30.11.2023 10:03 | Видян 1496 пъти

Балерина от

Балерината от балет „Магаданс“ – Ирина Стоименова говори в подкаст шоуто – „Има такъв подкаст“.

Там тя говори пред водещия Трифон Симеонов – Туньо малко над един час, като двамата засегнаха много любопитни теми, като разбира се гвоздея беше истории и мнение за шефа ѝ, както тя го нарича – Станислав Т. Трифонов – Слави.

Как е попаднала в балет Магаданс?

В балета съм от 10 години. Цял живот това съм правила и е една от най-добрите случки, които са ми се случвали. Имах щастието да познавам някои от момичетата, които бяха вече в балет „Магаданс“, работили сме заедно по други проекти и точно ден преди рождения ми ден, те ми се обадиха и ме попитаха дали искам. Шефката на балета Нели Желева искаше, да ме види след препоръките. На връх рождения ми ден с кутия бонбони пристигнах и че взех ги впечатлих.

Ще Ви разкажа една история. Попринцип съм скромен човек, но това няма как да го открека. Имам талант да помня много бързо движенията и танците, мога само с поглед да ги науча и това много ги впечатли, защото реално ние имахме много работа. Реално от както съм проходила съм казала, че искам да стана балерина. То пък, че взе че стана. Сама съм си стигнала до тук. Дори сама съм се записала на танци след едно представление.

Изненада за Слави Трифонов:

Най-готиното беше, когато със сценаристите направиха изненада на Слави, става въпрос за скеча с бузукарката Стояна. Той не знаеше и аз направо влизам в скеч с Виктор Калев и Тодор Башиянов. Виктор беше Ица, а Башиянов беше Стунджи. Аз се крия, те си минаха скеча и накрая казват искаме да поканим тук бузукарката Стояна, за да си представим новото парче. Излизам и се раздавам на макс въпреки, че ми беше толкова пристенено от мисълта, че това го гледат хиляди хора. Слави Трифонов не можеше да повярва, той беше в шок. После когато си говорих с него той ми каза, че наистина си е помислил, че са поканили бузукарката Стояна. Грима беше прекрасен, то е ясно нашите гримьори са професионалисти, но ти така беше хванала стойката, походката, че аз наистина си помислих, че това е тя.

undefined

След време се видях със Стояна и тя така ми се радваше. Каза ми: „Седя в нас на дивана, гледам телевизора и си вакам, мале това аз ли съм?“. Тогава започнаха и други скечове, имах и реплики. Играх с Иво Сиромахов и Мариян Бачев.

Така, че хората ме разпознават по улиците и ми се радват, това ми се харесва. Не съм получавала лоши коментари. Има и такива най-вероятно, но не съм ги чувала, пише 7dnisport.bg. 

За концерта на стадион „Васил Левски“:

Тя подготовката беше много сериозно, защото е голяма сцена и ние трябва да сме навсякъде. Жестоки репетиции и като на всяка една и шефа присъстваше. Деня преди концерта ние отиваме да репетираме, трябваше с едни мотори да обилим всичко и да се качим на сцената. Шефа казва не искам там отзад да танцувате, искам при мен отпред и хайде променяй всички и така репетиция до 01:00 часа. Ние си го направихме, ако трябва и до 05:00 часа ще седим, професионалисти сме и всичко стана изрядно. На следващия ден отиваме и то още вали, тогава шефа казва не, искам да играете назад, защото ще бъдете мокри – страшно става. И ние хайде всичко на ново отзад. Точно когато всичко започна пак заваля, но ние се раздадохме на макс, отидохме при него отпред, бяхме много мокри, косите, всичко. Само да ти кажа, че долното бельо ми беше и то мокро, защото ние трябваше да сядаме. В момента, в който ти отидеш напред и се върнаш отзад то навсякъде става мокро, беше приключение. За хлъзгането от нашите нищо нямаше, едно момиче от естетическата гимнастика се удари, но всек пак се оправи и нищо и нямаше, за щастие рабира се. Нямаше паднали балерини. Беше много хубаво цялото изживяване.

На следващия ден бях на концерт на Ерос Рамацоти в „Арена Армеец“. Аз много го уважавам и харесвам, но след цялото това, което беше на стадиона, концерта на Ерос ми се видя като халтура. Мащабите са различни.

undefined

Лъжа за балет „Магаданс“:

Лъжа е, че в началото на „7/8“ тв сме били гласяни ние балерините за водещи на различните програми и шоута и да си сменяме ампоато. Всичко тръгна от едно промо, което имаше идеята да изрази това, че телевизията е независима, че ще казва само истината и ще има различни новини от това, което запълва другите телевизии. Реално снимахме такова промо, с което показахме, че такива неща няма да има в нашата телевизия и те решиха, че ще става репортерки.

Обичта ѝ към животните и история със Слави Трифонов:

Много обичам животните. Дори имах една такава история. Обадиха ми се близки, че в Гълъбовци има хора, които гледат животни, но вече нямат възможност и търсят помощ. Тогава аз се качих на колата, напълних багажника с храна и отидох. След това ми се обажда секретарката и ми казва, че шефа иска да ме види. Качвам се аз и не знам за какво става на въпрос. Той ме пита: Къде работиш? Аз отговарям: В балет „Магаданс“. Пак ме пита: Къде работиш: Аз отговарям: Във фирма „7/8“. Отново същия въпрос ми задава: Къде работиш? В социалните ли работиш? И аз отговарям: Не, ама майка ми работи в социалните. Тогава разбрах за какво става въпрос, поговорихме си и в крайна сметка и той помогна на тези хора. Сега като види това ще ми се разсърди, но то не може само лошо да се говори за един човек, трябва да се казва и доброто.

Гледам папагала от шоуто, който се казваше „Пилето“ и участваше в един от сезоните. Аз съм му сменила името. Казва се Коко. Освен папагала имам и две кучета – йоркита, а сега мисля да си взимам и африкански таралеж. Много ме зареждат животните и си ги обичам. Имала съм най-различни. Коко не говори много, той е травмиран, най-вероятно от силната музика на „Ку-ку“ бенд.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !