Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Пенсилвания обяви 2023 г. за "Ера на Тейлър Суифт"

отпечатай новината

18.12.2023 13:21 | Видян 272 пъти

Пенсилвания обяви 2023 г. за

Тейлър Суифт е Човек на годината на сп. "Тайм", глобален артист на Спотифай, първият изпълнител с турне над 1 млрд. щатски долара приходи, а концертният филм за турнето Eras е най-касовият на всички времена, съобщи АП.

Сега Суифт получава още едно отличие - Камарата на представителите на щата Пенсилвания взе решение да обяви 2023 г. за "Ера на Тейлър Суифт" в Пенсилвания. Законодателите са взели това решение на 34-тия рожден ден на певицата.

С концертите си Суифт е допринесла за икономиката на градовете Питсбърг и Филаделфия. Изпълнителката е и спонсор на благотворителни организации. На национално ниво Тейлър е окуражила хиляди хора да гласуват, особено младежи, пише БТА.

Според резолюцията на Камарата на представителите на щата Пенсилвания родената в щата певица има голямо музикално, културно и икономическо значение през последната година. Тейлър Суифт е ролеви модел за смелост, приемане на самия себе си и устояване пред лични и професионални предизвикателства, се казва още в резолюцията.

Повечето републиканци в Камарата гласуваха против, както и някои демократи.

Тейлър Суифт е родена близо до Уест Ридинг в окръг Бъркс, на около 96 км северозападно от Филаделфия. В тийнейджърските си години тя напуска щата Пенсилвания, за да замине на Нашвил, за да даде тласък на музикалната си кариера.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !