Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Приятелка съм с всички бивши: Шер

отпечатай новината

22.12.2023 11:25 | Видян 333 пъти

Приятелка съм с всички бивши: Шер

Любовният живот на Шер е нещо повече от поредица от заглавия в таблоидите. Певицата наскоро призна, че все още поддържа взаимоотношения с предишни любови, дори и да е във връзка.

В подкаста "Table Manners" тя разказва за приятелството си с всички стари гаджета. Сподели пред водещите Джеси и Лени Уеър, че вярва в значението на това да харесваш някого истински, преди да започнеш интимни отношения с него. "Близка съм с всичките си бивши. Наистина близка. Имам чувството, че трябва много да харесваш някого, преди да си легнеш с него", заяви Шер. Тя обясни, че ако няма основа за приятелство, след раздялата не остава нищо. Тази философия е причината, поради която е успяла да поддържа приятелства с екс-партньорите си.

Тя разказа и за една от големите й любови - Сони, когото за първи път срещнала в началото на 60-те години. Първата й мисъл за него била колко "готин" е той, което по-късно води до първата им вечер, в която танцуват заедно. Двамата започнали връзката си през 1964 г., а през 1969 г. посрещнали сина си Чаз, който сега е на 54 години. Пътищата на двойката обаче се разделят през 1975 г. За съжаление Сони умира през 1998 г. на 62-годишна възраст в резултат на ски инцидент.

След това Шер се среща с Грег Олман, за когото се и жени през 1975 г. Година по-късно, през 1976 г., се ражда сина им - Илайджа Блу, който сега е на 47.

Към днешна дата Шер отново е на крилете на любовта. Новото й гадже е с няколко години по-млад от нея и се казва Александър. През май имаха кратка раздяла, но отново се събраха и бяха забелязани на ревюто на "Valentino" по време на Седмицата на модата в Париж през октомври, припомня Daily Express.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !