12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Вдовицата на Шарлопов каза защо е родила 4 деца

отпечатай новината

22.12.2023 14:44 | Видян 1269 пъти

Вдовицата на Шарлопов каза защо е родила 4 деца

Бояна Шарлопова бе домакин в предаването "Черешката на тортата". За гостите си тя сготви традиционна коледна вечеря от своето детство, така както я е учила баба й. Към нея добави и мъжка ракия с билки.

„Като млада бях доста скромна, не обичах да съм център на внимание. Завърших микробиология и генетика, и именно така започнах работа във фабриката на бъдещия си съпруг. На 23 декември беше служебното коледно тържество, където спечелих конкурс.

Когато се качих на сцената, наградата ми бе връчена именно от Шарлопов. Той беше първия, който си позволяваше да говори с мен така директно“, разказа бизнесдамата. 

Каза, че много ме харесва и че иска да има три деца от мен, разказа тя. 

undefined

Бях шокирана, защото ние изобщо не се познавахме, коментира тя.

„Година и половина след тази първа среща започна да се случва нещо между нас. тогава реших, че ще му родя три деца. Станаха четири заради близнаците. Много го обичах. Дори месец преди той да почине си дадох сметка, че не мога да живея без него.

Винаги съм си мислила, че и това беше урок от него, да ме остави по този начин. Той винаги е бил най-големия ми учител. Но ми показа, че и без него мога да живея“, коментира тя.

Най-трудно ми беше да продължа бизнеса му там, където има съдружници. Най-сантиментално ми беше да се разделя с хотела ни в Пампорово, тъй като там сме се женили два пъти, там са проходили децата ни, там са и кръщавани, разказа тя.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !