Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Коледният страх на Кейт Мидълтън

отпечатай новината

22.12.2023 17:23 | Видян 1056 пъти

Коледният страх на Кейт Мидълтън

Принцесата на Уелс вече редовно присъства на коледните тържества на кралското семейство в Сандрингам.

Но едва след като се омъжва за принц Уилям през 2011 г., тя се включва за първи път в празненствата на семейството, след като става пълноправен кралски член. Разбира се, да прекараш Коледа със семейството на партньора си за първи път може да бъде изнервящо - и Кейт веднъж призна, че това е било особено тежко, предаде mirror.


 

Заминаването за Сандрингам означаваше, че трябва да купи коледни подаръци за семейството на Уилям и тя разкри, че е била особено притеснена какво да купи на един роднина - покойната кралица.


 

През 2016 г. Кейт дава рядко интервю в документален филм по случай 90-ия рожден ден на покойния монарх и признава: "Спомням си, че за първи път бях в Сандрингам по Коледа. И се притеснявах какво да дам на кралицата като коледен подарък. Мислех си: "Боже, какво да й дам?".


 

За щастие, Кейт има идея за това, което покойната кралица би харесала - въпреки че тя може да се окаже "ужасно погрешна". Тя обясни: "Помислих си: "Ще й направя нещо, което можеше да се обърка ужасно. Но реших да направя лютеница по рецептата на баба ми.

"Леко се притесних за нея, но на следващия ден забелязах, че тя е на масата. Мисля, че един такъв прост жест беше много важен за мен, а след това забелязах, че тя го е правила в много случаи и мисля, че това просто показва нейната грижовност, наистина, и грижата ѝ да се грижи за всички."

Смята се, че Уилям и Кейт, заедно с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи ще бъдат в Сандрингам заедно с крал Чарлз и кралица Камила за Коледа тази година.


 

А може да се окаже, че в навечерието на Коледа се настаняват около телевизора, за да гледат нейните кралски коледни песни: заедно на Коледа, която се излъчва по ITV. Концертът на коледните песни беше заснет в Уестминстърското абатство по-рано този месец и в него тя ще посрещне семейството си, членове на монархията и вдъхновяващи личности, за да отпразнува тези, които подкрепят децата и семействата.


 

Предаването ще включва и допълнителни материали, сред които филми, подчертаващи значението на ранното детство, и изказвания на известни личности като Рио и Кейт Фърдинанд и дама Шийла Хенкок. Във видеопослание, с което ще бъде представена телевизионната коледна служба, Кейт ще благодари сърдечно на всички, които помагат на бебетата и малките деца да се чувстват "в безопасност, ценени и обичани".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !