Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Шер e подала молба за настойничество над сина си Илайджа

отпечатай новината

29.12.2023 12:45 | Видян 352 пъти

Шер e подала молба за настойничество над сина си Илайджа

Певицата и актриса Шер е подала молба за настойничество над сина си Илайджа Блу Олман заради предполагаемата му злоупотреба с наркотици и проблеми с психичното здраве, съобщи БТА, като се позова на информация от ВВС.

Според съдебни документи, с които са се запознали американски медии като People и TMZ, 47-годишният Олман е "на практика неспособен да управлява финансовите си ресурси". Американските медии съобщават, че в документите се посочва, че е "спешно необходим настойник", за да бъде защитено имуществото на Олман.

Представител на Шер и синът й не са коментирали публично казуса. Настойничеството се предоставя от съда за лица, които не са в състояние да вземат самостоятелни решения, като например хора с деменция или други психични заболявания.

То може да се използва за управление на финансовите или личните дела на дадено лице или и на двете. Илайджа Блу Олман трябва да получи активи от тръст преди края на годината.

Според TMZ в документите се посочва, че той има право на редовни плащания от тръста, създаден от покойния му баща, музиканта Грег Олман. В съдебните документи, подадени във Върховния съд на Лос Анджелис, се посочва, че Олман "в момента не е в състояние да управлява активите си поради сериозни проблеми с психичното здраве и злоупотреба с наркотици".

Според документите Шер е загрижена, че средствата, които синът й има право редовно да получава, ще бъдат незабавно изразходвани за наркотици, оставяйки Илайджа без активи да осигурява себе си и излагайки живота му на риск.

От документите става ясно също, че певицата и актриса е "работила неуморно, за накара Илайджа да се лекува и да му осигури помощта, от която се нуждае". В тях се посочва, че Шер "обича сина си безкрайно много и винаги е действала в негов интерес". Сега обаче тя "не е била в състояние да обсъди предпочитанията му относно назначаването на временен настойник, поради текущите му проблеми с психичното и физическо му здраве".

Според People изслушването за временна заповед е насрочено за 5 януари, а за постоянна - за 6 март. Шер наскоро отрече твърденията, че е наела четирима мъже да отвлекат Олман от хотелска стая в Ню Йорк.

Наскоро синът й публикува хаштаг "#затворничествопопечителство" в Инстаграм. Шер беше омъжена за Грег Олман от 1975 до 1979 г. От първия си брак със Сони Боно певицата и актриса има още едно дете - Чаз Боно.

Певицата Бритни Спиърс беше освободена от 13-годишна опека през 2021 г. Тогава тя определи прекратяването на правното споразумение, контролиращо много аспекти от битието й, като "най-хубавия ден в живота й".

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !