Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Бони на горещия стол при Венета

отпечатай новината

07.02.2008 09:02 | Видян 15831 пъти | Гласували 1

Бони на горещия стол при Венета

Бони най-неочаквано се извинява в ефир на Венета Райкова, а Христо Сираков показва решение на съда, според което ще получава издръжка от Ирен Онтева за сина им.

Тази събота 9 февруари 2008 година гост в телевизионния таблоид „Горещо” е една от набедените в сексуални отношения с влиятелни бизнесмени от писателя Георги Стоев поп фолк певици – Бони. Фолк дивата се възползва от правото си на отговор в ефир пред водещата Венета Райкова. След скандалното участие на „писателя на мутрите” миналата седмица в „Горещо” и даденото от водещата Венета Райкова право на отговор на всички засегнати от интервюто лица и организации, фолк певицата Бони пое предизвикателството да отговори на изнесените от Георги Стоев факти и седна на горещия стол.

Фолк дивата изненада всички при гостуването си в „Горещо” – тя най-неочаквано поднесе искрените си извинения към Венета Райкова за това, че е отказала гостуване в предаването миналата година от солидарност с Азис и ДесиСлава. А поводите за сегашната покана от Венета Райкова Бони да седне на горещия стол бяха три – много успешното участие на певицата в главната роля във филма „Маймуни през зимата”, слуховете, че съвсем наскоро е получила годежен пръстен с диамант и не на последно място участието й в книгите на писателя Георги Стоев, подробности, около което той разкри миналата седмица в предаването с ръка върху Библията.

Тази събота в предаването зрителите ще видят и първото телевизионно интервю с Христо Сираков, който спечели делото срещу Ирен Онтева за родителските права върху сина им. Преди няколко месеца бизнесменът заяви първо в „Горещо”, че е завел дело за попечителство върху малкия Кристиан, затова Венета Райкова реши да провери има ли развитие по този въпрос. Откритието я изненада – Ирен Онтева не само е загубила родителските права върху детето си, но дори е длъжна да плаща издръжка всеки месец на Христо Сираков за Кристиан.

Има ли годежен пръстен Бони, познава ли човек на име Пехливанов и ще потърси ли правата си в съда? Какви са мотивите на съда да вземе едно толкова нетрадиционно решение и да присъди родителските права на бащата? И още – един разговор с Теди Велинова за злобата и красотата, за пластичните операции и силикона втора употреба – всичко това само в „Горещо”, събота, 9 февруари 2008 година, от 22:30 часа, само по Нова телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !