Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Искам да умра, животът свърши: Ален Делон

отпечатай новината

25.01.2024 15:54 | Видян 615 пъти

Искам да умра, животът свърши: Ален Делон

Докато децата му водят война от няколко седмици насам, здравословното състояние на Ален Делон продължава да дава поводи за безпокойство. Когато през юли миналата година жандармеристите от Секцията за изследвания го посетиха в дома му в Души, те намериха актьора много слаб и неспособен да формира последователни изречения, разкри Le Parisien.

Пред общопрактикуващия лекар, дошъл да прегледа звездата, чието здравословно състояние се влошаваше след инсулта през 2019 г., той заявил: „Искам да умра, животът свърши“.

Същия ден следователите и медицинският специалист го посетили, за да установят дали актьорът е станал жертва на насилие срещу болен човек, тъй като трите деца на Делон са подали жалба срещу Хироми Ролин, която тогава е била известна като компаньонка. По това време лекарят събщи за „състояние на физическо и психическо изтощение“.

Според професионалните оценки здравословното състояние на Ален Делон „се развива в четири фази с все по-влошаваща се яснота“. В периода между септември 2021 г. и юни 2023 г. те отбелязват „значителна промяна в разсъдъка, свързана със забавяне на мисълта и трудности при решаването на семейните му проблеми, и накрая, пълно премахване на разсъдъка“, по време на прегледа през юли. В доклада си лекарят подчерта „слабия“ морал.

Запитан за съдебното производство срещу Хироми Ролин, Ален Делон отговори в присъствието на дъщеря си Анушка: „Запознахме се преди тридесет години, с възходи и падения. В началото тя беше мой помощник-режисьор, после връзката ни стана по-интимна“. Впоследствие жалбата е оттеглена, както и тази, подадена от Хироми Ролин срещу децата на Делон за насилие по време на изселването ѝ от имението Души в началото на юли.

Според заключенията на прокуратурата в Монтарджис разследването не е разкрило никакви актове на насилие от страна на Хироми Ролин срещу Ален Делон.

„Свидетелите или здравният персонал, който редовно го е посещавал, не са забелязали актове на насилие срещу Ален Делон“, заключи Жан-Седрик Го, прокурор на Монтаржи. Въпреки че някои свидетели описват поведението на Ролин като директивно, не е налице причинно-следствена връзка с влошаване на здравословното състояние на Делон, което да доведе до престъпление, свързано с морален тормоз. Не изглежда да е установено и престъпление, свързано със насилие върху болен човек.

„Що се отнася до събитията, за които съобщи Хироми Ролин, използването на видеозаписи позволява да се изключи извършването на положителен акт на насилие на 5 юли 2023 г. И накрая, престъплението клеветнически донос не е установено, тъй като няма доказателства за недобросъвестност от страна на децата на Делон“, добави Жан-Седрик Го относно втората жалба.


автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !