Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Старите ергенки скочиха на новите

отпечатай новината

21.02.2024 11:25 | Видян 449 пъти

Старите ергенки скочиха на новите

Това предаване те поставя в позиция на подлизурко, категорична е участничката във втория сезон Мони

"Участието във формат, който те поставя в подлизурствена позиция, борейки се за вниманието на мъж, не представлява проблем единствено за жени, които са така и в живота. Това са жени, които не избират, а се надяват да бъдат избрани. Имало е и ще има участнички, които не харесват дори и себе си. Това е доста жалко."

Това категорично заяви ориенталската танцьорка Мони Зенгиннер, която участва във 2-ри сезон на романтичното приключение "Ергенът". Новото издание на шоуто започва тази вечер.

Проблематичната природа на предаването е тема за разговор от много време насам. Самостоятелните жени в нета често заявяват, че никога не биха могли да се подложат на такова изпитание и че да се борят за вниманието на мъж е изключително тъжно. Камо ли пък публично. Много от зрителите се настройват и срещу ергена, след като често в един епизод той ухажва и целува няколко дами, което според тях е неуважително въпреки замисъла на шоуто. Някои от бившите участнички са напълно съгласни с това твърдение.

"Аз съм жена с много стабилно усещане за своята стойност, което е причината да възприема това предаване като една телевизионна изява, а Ергена като обикновен статист", откровеничи пред "България Днес" Мони.

Самата тя заявява, че не се вълнува за завръщането на предаването, а само за подбора на клетите участнички. "Чудно ми е дали ще успеят да надиграят по простотия мнозинството от моя сезон", сподели тя.

Много от момичетата започнаха да забелязват каква слава носи участието в предаването и спекулации за мотивите на свободните моми също плъзнаха из нета. Мони също вярва, че има участнички, които дори не харесват ергена, а влизат в предаването може би за популярност или лични облаги.

"Доколкото видях от рекламите, има доста добре обиграни като поведение кандидатки. Подготвени са!", заяви и Ивелина, друга участничка от втория сезон. Според нея подборът на ергенки става все по-добър, но за сметка на ергените. "Аз мисля, че Евгени беше по-добре изглеждащ", призна си Ивелина.

Повечето от връзките на "Ергенът" се разпадат бързо след края на предаването, дори и в международните формати, поради публичното напрежение или загубата на чувства зад камерите.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !