Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Нотариуса бил суетно конте, раздавал по 400лв бакшиш

отпечатай новината

22.02.2024 10:33 | Видян 1544 пъти

Нотариуса бил суетно конте, раздавал по 400лв бакшиш

Дилърът в съдебната система бил конте и педантично се грижел за външния си вид

Оставял парите за кола маска и масаж на скалпа.

Показно разстреляният от наемен убиец шеф на банда за имотни измами, рекет, сплашване и изнудване на съдии и прокурори Мартин Божанов-Нотариуса бил изключително суетно конте, разказват негови познати.

50-годишният мъж посещавал фризьор поне веднъж в седмицата и ходил два пъти на масаж на цялото тяло.

Когато го подстригвали с машинка, обожавал да му правят масаж на скалпа. Дори само за него Божанов плащал поне 400 лева отгоре бакшиш, когато успеел да посети любимата си масажистка. Той обичал да се облича и с маркови дрехи, но не набиващи се на очи, а доста по-семпли. Колите, които карал, също не се отличавали с лукс ниво.

Според близките до Мартин Нотариуса той страдал от т.нар. Адонисов комплекс. Идеал на тези хора е слабото, добре поддържано тяло. Тренирал всеки ден и поддържал "плочки"-те си, като се хранел доста оскъдно. Негов пример бил Дейвид Бекъм. Британецът е символ на стила, харесван от много голяма част от днешните младежи, а 50-годишният мъж често обяснявал, че е млад по дух, на близките си.

Нотариуса обичал да твърди и че успешните хора непременно са слаби като физика, като така показват, че успяват да държат "контрола" на живота си. Вдъхвали сигурност.

Единственият проблем на Божанов бил, че страдал от кожно заболяване, което се причинявало от стрес. Често си поръчвал различни препарати от чужбина на името на близки жени до него от неудобство да използва собственото си име.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !