Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Ники Михайлов отново ерген

отпечатай новината

03.08.2009 17:40 | Видян 9085 пъти | Гласували 1

Ники Михайлов отново ерген

Ники Михайлов отново е ерген. Любовта му с ездачката Александра Арабаджиева се е разсъхнала, научи "Марица". За това, че между двамата вече няма нищо, се шушукаше още преди месеци, но Алекс и Ники напук на клюките се появяваха заедно по партита.

Името му се спрягаше и с това на водещата Симона Първанова. Но по същото време излизаха интервюта, в които Михайлов слага на пиедестал последната си половинка. Той твърдеше, че е намерил жената до себе си. Той беше възхитен от нея, тъй като не била като предишните му любови, които трупали имидж на негов гръб.

Алекс не била такава. Меракът на предишните му завоевания бил да се покажат по вестниците и списанията и да се снимат на фотосесии. Арабаджиева, която е конна състезателка, била далече от тези желания и това напълно се вписвало в представите на Михайлов за идеална половинка.

И докато екс изгората му Николета Лозанова се радва на любовта си с Жоро Главата, Ники отново е сам, но вероятно не задълго. Разстоянията ги разделиха, коментират близки до двойката. Александра живее в Германия, а Михайлов често лети до Холандия, където рита за Твенте.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !