Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Крал Чарлз с емоционално съобщение

отпечатай новината

14.03.2024 15:33 | Видян 712 пъти

Крал Чарлз с емоционално съобщение

Крал Чарлз отправи емоционален призив за единство само часове след скандала с редакцията на Кейт преди три дни, докато продължава лечението му за рак.

75-годишният монарх отправи видео послание към хората от Британската общност във виртуално обръщение към Уестминстърското абатство в понеделник, където подчерта важността на съвместната работа.

Той не беше лично на службата за деня на Британската общност, въпреки че кралица Камила и принц Уилям присъстваха.

В посланието си кралят каза: "Общността е като окабеляване на къща и нейните хора, нашата енергия и нашите идеи са токът, който минава през тези жици."

„Заедно и поотделно ние сме подсилени чрез споделяне на перспективи и опит и чрез предлагане и заимстване на безбройните начини, по които всеки от нас се справя с предизвикателствата на нашето време.“ Той продължи, като каза, че многообразието е основна „силна страна“ на групата нации от Британската общност и каза, че нейните 56 страни членки са източник на „вдъхновение и гордост“ за него.

Кралят също спомена за настоящите си здравословни битки и добави: "През последните седмици бях дълбоко трогнат от вашите чудесно замислени добри пожелания за моето здраве и в замяна мога само да продължа да ви служа по най-добрия начин със способностите си в цялата Британска общност. Моята вяра в нашите споделени усилия и в потенциала на нашия народ остава толкова сигурна и силна, колкото е била и някога."

Неговото послание за единство дойде, след като Кейт, принцесата на Уелс, се озова в светлината на прожекторите след публикуването на годишната снимка на семейството за Деня на майката. След като няколко новинарски агенции изтеглиха снимката поради опасения, че е била манипулирана, тя се извини публично за объркването, причинено от изображението – което тя призна, че е редактирала. Бяха зададени въпроси относно липсваща част от ръкава на Шарлот и неправилно подравнения ръб на полата й, с други спекулации, включително позиционирането на ципа на Кейт и деформираните шарки на джемперите на Джордж и Луис.

Никой друг член на кралското семейство не е коментирал публично ситуацията, а принц Уилям не я коментира по време на реч за наградата Earthshot в понеделник вечерта. Кейт беше забелязана да напуска Уиндзор в кола в понеделник заедно със съпруга си принц Уилям, който присъства на службата за Деня на Британската общност няколко часа по-късно.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !