Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

И винарка №1 от Катаржина в мрежата на пастора на Миро

отпечатай новината

19.03.2024 11:57 | Видян 650 пъти

И винарка №1 от Катаржина в мрежата на пастора на Миро

Докато тече сериалът Вина по БНТ, най-нашумялата производителка на напиткатка у нас Цветелина Николова влезе в мрежата на пастора на Миро - Максим Асенов и неговата т.нар. църква Пробуждане. Тя се включи с лично участие в неговата "платформа за нетуърк (б.пр.мрежа) и личностно развитие".

Хубаво би било човекът, представящ се за писател, "коуч" и какъв ли не още, както и шефката на Катаржина да знаеха къде трябва да се пишат някои препинателни знаци в обяснителното: "колективен тръст и колаборация иновация и бизнес влияние", както и да образуват значещи определения на поредния начин да изкарват пари от объркани хора.

Цветелина има интересен творчески път, стартиращ от модната агенция на самата Дарина Павлова - съпруга, а после вдовица на основателя на Мултигруп Илия Павлов, който беше застрелян на 7 март 2003 г. пред офиса си в София. Тя не за първи път подкрепя с името и лицето си пастора на Миро и неговото Пробуждане. А би било добре да наблегне на прескъпата вариация на просеко, която прави, за да не бъде тя само парфюм.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !