Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Халваджиян превзема НОВА тв с нов световен формат

отпечатай новината

27.03.2024 10:44 | Видян 384 пъти

Халваджиян превзема НОВА тв с нов световен формат

Нов световен хит ще завладее българския телевизионен ефир съвсем скоро. Като новатор в програмирането и пионер в налагането на много международни формати, NOVA ще представи за първи път в България най-новото телевизионно предаване – „Скрита самоличност“. То е създадено в САЩ през 2006 г. под името Identity и досега е излъчено в над 20 държави, като в Италия се превръща в истинска сензация с 12 сезона и над 1000 епизода до момента.

Шоуто ще изпита инстинктите и способността за безпогрешно първо впечатление и на българската публика, а рамо до рамо в разследването на участниците ще бъде любимият актьор и водещ Герасим Георгиев – Геро.

Във всеки епизод един играч се изправя пред осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кой факт или професия за кого се отнася в преследване на голямата награда от 100 000 лева. По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията. Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване, на което дължи и огромния си зрителски успех.

Желаещите да се включат в новата телевизионна игра, вече могат да се запишат на кастинг на

nova.bg/casting

Продуцент на „Скрита самоличност“ е продуцентска компания „Глобал груп“, която стои зад успеха на хитовите предавания „Като две капки вода“, „Маскираният певец“, „С Рачков всичко е възможно“, „Х Фактор“, „Господари на ефира“ и много други.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !