Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Неочаквани признания от Камен Алипиев Кедърa в Животът по действителен случай

отпечатай новината

28.03.2024 13:57 | Видян 363 пъти

Неочаквани признания от Камен Алипиев Кедърa в Животът по действителен случай

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една изстрадала майка, а от „Топ 10“ ще разберем кои VIP-ове са станали известни покрай своите половинки

Тази седмица гост на Александра Сърчаджиева в предаването „Животът по действителен случай“ по bTV е Камен Алипиев – Кедъра. Журналистът е капитан на единия от отборите в забавната игра, посветена на всичко българско – „Аз обичам България“.

Тази събота (30 март) от 17:00 ч. Александра ще влезе под кожата на своя колега, за да разберем куп любопитни подробности от живота на приказливия Кедър. Защо не се е оженил за своята най-голяма и почти единствена любов? Какво е взела дъщеря му от него и как се живее с един непримирим овен? Отговорите на тези и на още любопитни въпроси зрителите ще разберат единствено в „Животът по действителен случай“ по bTV.

От първа ръка ще узнаем и какво е да загубиш своя ментор и баща точно в момента, в който имаш най-голяма нужда от силна фигура в живота си. За гордостта и отговорността да си наследник на легендарен журналист и завишени или занижени са били очакванията към него – зрителите на bTV ще чуят в един личен разговор на четири очи. Александра ще засегне и най-болната тема за Кедъра – как се преживява най-голямата обида в живота и колко боли от ножа в гърба.

В рубриката за визуални трансформации „Моето ново Аз“ Радост Драганова ще разкаже историята на семейство, загубило големия си син вследствие на новооткрит синдром, неизвестен доскоро на медицината. Трагедията е предхождана от припадъци на клинично здравото дете, а смъртта му е тотален шок за всички. С това кошмарът не свършва – оказва се, че и малкият син на семейството страда от същия синдром. Животът им се превръща в постоянен ад и паника да не изгубят и второто си дете. Как лекарите ще успеят да зарадват поне малко изстрадалата майка, предстои да видим тази събота (30 март) в 17:00 ч. по bTV.

От класацията „Топ 10“ ще разберем кои са тези десет родни знаменитости, натрупали слава от факта, че са половинки на вече известни персони. Водещият Филип Буков е събрал на едно място десетте най-популярни VIP-ове, станали известни покрай своите любими…

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !