Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Барбара Берлускони: Татко, отвратена съм от теб

отпечатай новината

06.08.2009 10:15 | Видян 7078 пъти

Барбара Берлускони: Татко, отвратена съм от теб

Бурният живот на Силвио Берлускони и разгулните партита с голи девойки във вила Чертоза на о-в Сардиния за пореден път му навлякоха остри критики. Този път недоволството си публично изрази не кой да е, а Барбара Берлускони, най-голямата дъщеря на италианския премиер от брака му с Вероника Ларио, който е на път да приключи. В интервю за италианското издание на сп. "Венити феър" Барбара заяви, че политиците не трябва и не бива да си позволяват да правят разлика между личния си живот и обществените си задължения. Изявлението й е в остро противоречие с твърденията на баща й, който в разгара на скандалите настояваше личният му живот да остане неприкосновен. "Нашите политици са призовани да управляват добре, да помагат на обществото да просперира и да съхраняват ценностите, които обществото споделя, и дори ако е възможно, да правят тези ценности още по-възвишени", казва Барбара Берлускони.

Това е и първото интервю на някое от децата на Берлускони след скандалите и предполагаемата връзка на премиера с 18-годишния модел от Неапол Ноеми Летиция. Барбара признава, че е била изумена, когато чула тези тиражирани в италианската преса твърдения.

"Аз самата никога не съм имала интимни отношения с по-възрастен мъж. Това са психологически връзки, в които нямам опит", казва 25-годишната Барбара. Заради връзката на Берлускони с г-ца Летиция съпругата на премиера Вероника Ларио подаде молба за развод. Барбара обясни, че ситуацията е изключително тежка и за двамата й родители. Вероника възприемала краха на 19-годишния си брак като края на една голяма любов.
Запитана за второто си дете, което се роди в средата на юли - малкия Едоардо, Барбара признава, че когато споделила с баща си как иска да кръсти бебето, той се зачудил защо не е предпочела да го кръсти на него или да използва други често срещани в рода Берлускони имена като Паоло или Луиджи. Барбара споделя още, че първото й дете - Алесандро, родено преди две години, миналото лято изиграло ролята на обединител на родителите й. Заради внучето си Вероника Ларио и Силвио Берлускони тогава били по-често заедно. Сега обаче подобен сценарий няма да се повтори, смята Барбара.

Щерката на Берлускони признава, че няма намерение за момента да се жени за бащата на двете си деца - Джорджо Валагуца, защото е щастлива с него и без брак. Барбара разказва, че когато се запознала с него, била едва на 16 години, а той на 22 години и изобщо не й обръщал внимание, а тя не преставала да тича след него, съобщава в. "Стандарт".

В интервюто тя отрича твърденията, появили се в италиански вестници, че между децата на Берлускони има битка за ръководството на семейното наследство и за компанията "Фининвест", която притежава медийната империя на Берлускони. Италианският премиер има общо 5 деца. 42-годишната Марина и 40-годишният Пер Силвио са от първата му съпруга Карла Елвира Дал'Ольо. И двамата заемат високи ръководни постове в медийната империя на баща си. От брака си с Вероника Силвио има  Барбара, която също е директор във "Фининвест", 23-годишната Елеонора и 21-годишния Луиджи.

Снимка: АП

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !