Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Kris Gran събира Две сърца в ново видео

отпечатай новината

08.04.2024 11:23 | Видян 196 пъти

Kris Gran събира Две сърца в ново видео

Kris Gran, един от най-красивите млади поп гласове на България, пусна видеото към заглавния сингъл от дебютния си албум „Две сърца“. Красивата история за сродните души вече е в официалния YouTube канал на артиста.

„Две сърца“ е по музика и текст на самия Kris Gran. „Избрах тази песен да даде заглавие на дебютния ми албум, защото тя обединява емоциите на всички парчета в него. Това не е песен само за любов, тя е и песен за приятелството за цял живот“, споделя той. „Две сърца“ е една от първите песни, които Kris Gran пише, след като решава да събере авторски албум. От тогава парчето събира най-силните реакции на колеги и фенове, които не спират да го мотивират да направи видео към сингъла.

И клипът е вече факт. Режисьор е Хрис Бадаров, а зад камерата е Иван Бъчваров. Сюжетът проследява живота на две деца, неразделни приятели, но разделени от разстояния и географско положение. Срещата им след много години запълва за един миг празнотата, създадена от липсата на сродната душа.

В главните роли на децата са малките, талантливи танцьори Ирен Бедри и Любомир Димитров от клуб по спортни танци Infinity Team с треньор Стефан Иванов. А в ролите на порасналите деца са самият Kris Gran и Ина Мархолева, които са двойка в живота и колеги във вокален ансамбъл „Фортисимо“.

Целият албум „Две сърца“, който излезе в края на 2023 г., може да слушате във всички дигитални платформи ТУК!

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален Фонд "Култура".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !