И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Мъници в Шантаверситета започва по Cartoon Network

отпечатай новината

22.04.2024 10:59 | Видян 127 пъти

Мъници в Шантаверситета започва по Cartoon Network

Очакват ни нови приключения във вселената на „Шантави рисунки“

Бъстър, Бабс и останалата част от бандата следват комедийните си амбиции чак до Акме Шантаверситета - уважавана институция за висше образование по лудории, където младите мечтатели стават професионални анимационни герои. Там те създават дълготрайни приятелства помежду си и усъвършенстват своите умения, докато учат под ръководството на най-великите рисувани герои в историята – „Шантави рисунки“.

В първия епизод двуяйчните близнаци Бъстър и Бабс пристигат в Шантаверситета и се сприятеляват с други малки герои. Там откриват, че това да живеят разделени от родителите си не е толкова голяма работа. В друга от сериите Бъстър и Плъки празнуват новото си приятелство с пица парти, но техният съревнователен дух заплашва да го съсипе. Междувременно Бабс и Суийти се скарват за първи път, след като се оказва, че хигиенните им стандарти се разминават.

„Мъници в Шантаверситета“ започва на 29 април от 18.20 ч. по Cartoon Network. Като ще продължи да се излъчва всеки делник по същото време, с повторение на следващия ден от 08.45 ч. и 12.30 ч.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !