Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Враг №1 на държавата ни е българинът: Анкета

отпечатай новината

23.04.2024 11:13 | Видян 1101 пъти

Враг №1 на държавата ни е българинът: Анкета

Най-опасния враг за държавата ни е българинът, това сочи статистика на Slava.bg

Миналата седмица бе проведено проучване сред читателите ни озаглавено: "Кой е враг №1 на България?". Анкетираните имаха следните 8 избора за отговор: Турция, Сърбия, Гърция, Македония, Русия, САЩ, Българинът и ЕС.

Първото място нашите читатели отредиха на Негово Височайшо Превъзходителство Българинът. Има хиляди фактори, аргументиращи това този отговор да спечели в анкетата ни, които не са съвсем безпочвени. Може би наистина е време да се замислим кой е виновен за всичките ни несгоди в родната ни история, а иначе директно казано - ние сме си виновни.

На второ място уважаемите читатели поставиха могъщите САЩ, които умеят да влагат милиарди долари в подкрепа на чужди страни, наивно, без да се грижат за своята собствена вътрешност, която е пред прогресивен разпад.

Бронзът отиде при обичната ни съседка Македония, която никога не би признала своя истински произход освен след две-три люти ракии.

Четвъртото си поделят нашата братска Русия и нашите комшита от Турция, като и двете страни винаги са били така "добри и мили" да се месят във всички възможни сфери на българските вътрешни работи.

Петото последно, но не и по-важност, място също се дели на два избора - за другата обична съседка Сърбия, която никога и по-никакъв начин не би ни забила нож в гърба при първа възможност и за ЕС, които винаги ни мислят доброто, чисти са като момина сълза и са ужасно загрижени за българското благоденствие.

Нито един гласувал няма за Гърция. Ревностната пазителка на християнските ценности и духовност, която наскоро легализира хомосексуалните бракове абсолютно няма никакви грехове към българите според читателите ни щом е останала извън класацията.

Като се замислим, след месец започва летният сезон и не е нужно баш сега да се караме с южните съседи, че може да не ни пуснат на тяхното море, което в последните пет години действа като антидепресант на иначе отчаяния от живота българин, който, както разбрахме от проучването ни, сам си е виновен и сам на себе си е враг.

Снимка: Кадър от филма Капитан Петко Войвода (1981г.)

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !