Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Първи конкурс за красавици от изкуствен интелект

отпечатай новината

24.04.2024 10:20 | Видян 487 пъти

Първи конкурс за красавици от изкуствен интелект

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова категория – „Мис Изкуствен интелект“, където традиционното шоу за красота пресича реалността с виртуалното пространство. Състезателките ще бъдат оценявани по тяхната визуална привлекателност, технология и обществено влияние за шанса си да спечелят първата в историята корона за виртуална красота.

Трите, определени за най-красиви в Miss AI, ще получат награди на обща стойност над 20 000 долара, включително паричната награда от 5 000 долара за победителката. Освен това те ще бъдат наградени с менторски програми за AI, PR услуги и други бонуси.

Състезателите ще печелят точки за своите умения и прилагане на инструменти за изкуствен интелект, използвани за създаване на техните кодове, включително визуалните детайли около ръцете, очите и фона.

За да участвате, трябва да сте създател на генериран от AI красив визуален модел, представен е социалните медии. Освен това следва да сте навършили 18 години и да представите лична карта за проверка.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !