Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Пореден зловещ удар на серийния убиец в Есента на демона

отпечатай новината

24.04.2024 14:08 | Видян 281 пъти

Пореден зловещ удар на серийния убиец в Есента на демона

Заплетената мистерия на неизвестния убиец все по-сериозно тества нервите и търпението на полицията в новия епизод на „Есента на демона“ този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Въпросите без отговори се трупат с всяка изминала минута, а профилът на престъпника е труден за разшифроване дори от опитната Мия (Теодора Духовникова).

Поредният зловещ удар на серийния убиец във Велико Търново ще изправи на нокти органите на реда, а към спецакцията ще се присъединят дори военните. Пробойна в отвличането на дъщерята на Десподов (Асен Блатечки) Ирина ще даде надежда на разследващите, че са на крачка от залавянето на извършителя. Очевидната му грешка ще изненада всички, а резултатите няма да закъснеят.

След нахлуването на Харитонов (Димо Алексиев) в къщата на бившата му жена, прокурор Кавалджиев (Симеон Лютаков) решава да вземе нещата в свои ръце. Без да се колебае, той пуска жалба и вътрешна проверка на полицая, а с нея се заема Грудов (Веселин Петров). С отварянето на компютъра на Харитонов комисарят ще се натъкне на видео, което ще го постави в изключително силна позиция. Какво ще открие Грудов и как ще реши да се възползва от видяното?

Коя ще е следващата жертва на убиеца? Какво ще се случи с Ирина? Какво ще срине Мия психически и ще успее ли Филип (Владимир Карамазов) да я успокои? Каква фатална грешка ще допусне полицията и наистина ли извършителят е направил пропуск? Как ще протече разследването срещу Харитонов? – гледайте в новия епизод на „Есента на демона“ в четвъртък 22:00 ч. по NOVA.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !