Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Какво ще кажат хората се завръща в ефира на бТВ Комеди

отпечатай новината

26.04.2024 12:46 | Видян 407 пъти

Какво ще кажат хората се завръща в ефира на бТВ Комеди

Един от най-обичаните британски комедийни сериали – „Какво ще кажат хората“ („Keeping Up Appearances“) – се завръща в българския ефир! Забавната поредица за г-жа Хиацинт Букет, която винаги се старае да поддържа имиджа на изтънчена дама от висшето общество, въпреки хаоса, който често се разразява около нея, стартира на 2 май (четвъртък) и ще се излъчва от понеделник до петък от 23:00 ч. (по два епизода) по bTV Comedy, с повторения през делничните дни от 14:30 ч. и през уикендите в 19:00 ч.

„Какво ще кажат хората“ е признат от критиците на Острова за една от най-смешните комедии, правени някога във Великобритания. Десетилетия след старта си през 1990 г., сериалът сякаш не е остарял нито ден и е все така актуален, осмивайки всички хора, които прекарват целия си живот в чудене какво мислят другите за тях и стремеж да се представят пред околните в най-добрата си светлина.

Главната героиня носи звучното име Хиацинт Букет. Тя е посветена на стремежа си да убеди всички около себе си, и най-вече себе си, че принадлежи към висшата класа на обществото. При Хиацинт най-важно е „какво ще кажат хората“ – тя здраво държи юздите на целия си живот и направлява всичко в посока положително впечатление.

Нейният мъж, който има видимо измъчен вид, постоянно се опитва да я „приземи“ и да я убеди, че нормалният живот също не е лош, но Хиацинт бяга като дявол от тамян от възможността хората да я приемат просто за една обикновена дама на средна възраст.

За съжаление, на Хиацинт никак не ѝ е лесно да поддържа впечатлението, че е от висшата класа, тъй като нейните роднини създават всякакво друго впечатление, но не и че са аристократи. Поради тази причина тя постоянно се опитва да се дистанцира от тях и по възможност изобщо да не ги вижда. Проблемът е, че те редовно се появяват в най-неподходящите моменти и я излагат пред обществото. Въпреки това, тя ги обича и е готова да им помогне при нужда, разбира се, според нейните собствени разбирания за помощ...

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !