Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал в Dancing Stars

отпечатай новината

08.05.2024 10:54 | Видян 276 пъти

DARA, Натали, Неделя и Ивет на финал в Dancing Stars

Папи Ханс и Валери отпаднаха от танцовото шоу след инфарктна вечер по bTV

Финалистите в „Dancing Stars“ по bTV вече са ясни. След дълги дни на изтощителни репетиции, феноменални танци и драматични емоции четири двойки ще атакуват първото място. Поп певицата DARA и Джими, синоптичката и тв водеща Натали Трифонова и Димитър, неврологът д-р Неделя Щонова и Атанас, и олимпийската шампионка по карате Ивет Горанова и Тодор стигнаха до последната права на оспорваното състезание и ще влязат в битка за бляскавия трофей.

Техните имена станаха ясни след инфарктна вечер, която премина през серия от обрати и завърши с двойна елиминация. Само на крачка от финала на „Dancing Stars“ отпаднаха певецът Папи Ханс и неговата партньорка, вдъхновител и учител в танците Ани. От предаването си тръгнаха също Валери Григоров и половинката му на паркета Дорина, която разви неподозирани качества в каскадьора. Съдбовното решение кой да остане в предаването и кой да се прибере у дома взеха зрителите.

Полуфиналът стартира при убийствена конкуренция, а атрактивните хореографии и смели поддръжки неведнъж изправиха публиката и журито на крака. Първи на дансинга в елегантна румба се завъртяха Папи и Ани, а след като овладяха паркета, се издигнаха на обръч във въздуха. Танцовото динамо в лицето на невролога д-р Неделя Щонова и Атанас се впусна в елегантен куикстеп. В същия стил пълен синхрон и съвършен хват демонстрираха олимпийската шампионка Ивет Горанова и Тодор.

В решителната вечер всеки танц беше измислен и изпипан до последния детайл. Синоптичката Натали Трифонова и Димитър завладяха сцената с енергично ча-ча-ча. Поп певицата DARA и Джими плениха със секси джайв и хип-хоп фюжън. А Валери и Дорина редуваха нежност и страст в аржентинско танго.

Журито вдигна напрежението с поредното предизвикателство към участниците. Разделени в два отбора от по три двойки, те трябваше да се състезават с индивидуална хореография, но на една и съща песен. Тимът на Неделя, Ивет и DARA и техните партньори се изправи срещу Натали, Папи и Валери и половинките им. Перфектните им изпълнения развълнуваха съдиите и те вдигнаха два пъти по 40 точки.
Следващата седмица ще се превърне в най-голямото изпитание за звездите и техните партньори на паркета. Предстои епичният финал и най-зрелищната битка. Една двойка ще докаже, че е овладяла висшия пилотаж в танците, ще вдигне високо купата и ще получи титлата „Крал и кралица на бала“. А „Dancing Stars“ ще има своя голям шампион.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !