Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Плашещата битка на Уилям и Кейт означава, че те няма да се справят с Хари

отпечатай новината

10.05.2024 14:08 | Видян 263 пъти

Плашещата битка на Уилям и Кейт означава, че те няма да се справят с Хари

Принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат нито „волята, нито силата“ да се „справят с „проблема с принц Хари“, каза кралски експерт, докато по-младият принц прави дългоочакваното си пътуване обратно до Обединеното кралство.

Топ кралски коментатор и бивш кралски редактор на BBC Джени Бонд твърди, че „ботушът е на другия крак“ след диагнозата рак на принцесата на Уелс. Не само, че предишните оплаквания на Хари, които предизвикаха разрив с кралското семейство, сега изглеждат "напълно тривиални" в сравнение, "плашещата битка" на Уилям и Кейт означава, че бъдещите крал и кралица едва ли ще имат голямо желание за конфронтация с отчуждения брат ..

Отношенията на Хари с баща му крал Чарлз изглеждат непоправимо обтегнати, тъй като той отказва да се срещне с баща си по време на кратко посещение в Обединеното кралство. Херцогът на Съсекс, който кацна във Великобритания за събитие Invictus Games, остави Меган и децата им обратно в САЩ.

При пристигането си във вторник, 7 май, имаше много спекулации дали Хари ще види крал Чарлз. Всички надежди за събиране на баща и син обаче бързо бяха попарени. Говорителят на принц Хари потвърди, че срещата не може да бъде организирана поради натоварения график на краля. Изявлението на екипа на Хари обяснява: „За съжаление няма да е възможно поради пълната програма на Негово Величество. Херцогът, разбира се, разбира дневника на баща си с ангажиментите и различни други приоритети и се надява да го види скоро.“

Това е първото пътуване на Хари, откакто научи, че снаха му е подложена на лечение от рак след операцията през януари. Въпреки очакването за възможно помирение, Джени каза пред OK!: „Що се отнася до Уилям, това наистина изглежда е окончателно увредена връзка.“

След това тя подчерта промяна в тяхната динамика, твърдейки: „По някакъв начин изглежда, че обувката сега е много на другия крак. Преди това Хари беше „жертвата“, търсеща извинение за всичките си възприемани оплаквания. Сега тези оплаквания трябва да изглеждат напълно тривиални (дори за Хари) пред лицето на много реален проблем: ракът."

Отбелязвайки сериозността на ситуацията и как тя се отразява на семейните връзки, тя каза: „Кейт и Уилям са въвлечени в плашеща битка и не мисля, че имат волята или силата да се изправят срещу някого, дори брат, който е избрал карайте се по въпроси, които в сравнение изглеждат жалки."

Джени добави: „Уилям прави всичко възможно, за да защити съпругата си и много се съмнявам, че те искат да се справят с „проблема Хари“ точно сега, ако някога.“

Кралският експерт отразява как пропуснатата среща на Хари с Чарлз показва сериозен разрив. „Можем да заключим, че връзката им е окончателно увредена“, каза тя. „В един разумен свят Хари би останал с баща си в Кларънс Хаус – те биха могли да водят уютни разговори в перфектно уединение и с цялата сигурност, която Хари иска.“

По време на последното си посещение в Обединеното кралство Хари се срещна с баща си, когато научи за диагнозата рак на монарха.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !