Майкъл Джексън имал дългове за над...

Когато Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 година от...

Кафе с Волга в Кова, Монако

Оригиналната историческа сладкарница Кова е на...

Общински кмет бие гражданин предизборно, никой не обръща внимание на доказателствата за рекета

отпечатай новината

14.05.2024 16:48 | Видян 611 пъти

Общински кмет бие гражданин предизборно, никой не обръща внимание на доказателствата за рекета

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него като феодал в Борован, пише в писмо до медиите потърпевшият Йорхан Ангелов. Заради лечението на баща му след получен инфаркт, сестра му задлъжнява покрай лечението му към кмета Иван Костовски 2000 лв., които потърпевшият връща след около месец като 3000 лв. с незаконната, но прилагана от заемодателя лихва. Така влиза в дългова спирала, която води до общо изплатени 28 000 лв. през следващата 2022 г. Отърваване от лихварите, както е известно - няма!

Когато потърпевшият спира през 2023 г. да плаща недължимите пари, започват заплахи и психически тормоз, ако се вярва на потърпевшия. И така се стига до побой на 18 февруари 2024 г., който е извършен в офиса на Костовски. За последното жертвата има медицинско свидетелство за нанесените жестоки травми, както и аудио записи на заплахите и разправиите, които редакцията притежава.

Още на 20.02.2024 г. сигналът, придружен с доказателствата е предаден на ГДБОП, снети са показания, дадени и пред съдия още тогава. Но до момента резултат няма.

Йорхан Ангелов пита: "Недосегаем ли е общинският кмет Иван Костовски? Това негово изнудване, тормоз, побой, обиди и т.н. върху хората продължава повече от 15 години. Вярвам във Вас медиите!!!".

Костовски е преминал през няколко партии, като последно е избран от Възраждане. Припомняме, че заради установените масови нарушения при преброяването на резултатите от изборите на 29 октомври - видеата с уговорките кои бюлетини да се извадят, а кои да се сложат в урните в избирателната комисия обиколиха България в изборната нощ, записани на видеокамерите в секциите, те са касирани и на 23 май предстои нов вот за общински съвет. В навечерието на националния и европейски на 9 юни.

Пламен Валентинов

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !