Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Роксана вдига трета сватба до дни

отпечатай новината

22.05.2024 11:24 | Видян 794 пъти

Роксана вдига трета сватба до дни

Фолк певицата Роксана ще се жени за трети път. На 15 юни ще се врече във вярност на бизнесмена Неч, а за място на събитието са избрали заведението на Галена и Галин в Арбанаси.

Шаферките на Роксана са все известни певици, а роклите им вече са ушити.

За свои шаферки Роксана е избрала най-близките си колежки - Емануела, Ариа, Диона, Теди Александрова и Гери-Никол. А събитието ще бъде в заведението на Галена и Галин, тъй като новият мъж на Роксана и този на колежката ѝ членуват в рокерската група "Hells Angels".

"Това ще ти е трети и последен, иначе те пребивам", казва Неч на Роксана, която изглежда е много непостоянна във връзките си и бързо се насища на мъжете до себе си. Но нейни приятели издават, че за първи път я виждат толкова щастлива и силно вярват, че най-накрая е намерила истинската любов и човека, с когото ще остарее.

Както е добре известно, зад гърба си 38-годишната певица има два брака и две момчета. Бизнесменът Неч също има момченце от предишен брак. Именно неговият син без да иска ги събрал. Неч живее в Германия и затова любимата му често е при него заедно с малкия Сашко.

Големият син на фолк певицата пък, Даниел, който вече е на 23, се чувства явно достатъчно самостоятелен вече и също обмисля да направи голямата крачка в живота си, а именно - да се ожени, пише show.blitz.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !