Защо петък 13-и носи нещастие?

Що се отнася до лошия късмет, малко са суеверията, които...

3 дни Мистериите на Хухла 2024 сбират...

Под мотото „Човечност без граници“ фестивалът завзема...

Бил Гейтс издава мемоари

отпечатай новината

05.06.2024 10:49 | Видян 401 пъти

Бил Гейтс издава мемоари

"Вълнувам се да обявя новата си книга, Source Code (Първичен код), която ще бъде публикувана следващия февруари. Това е мемоар за ранните ми години, от детството до решението ми да напусна колежа и да започна Майкрософт с Пол Алън. Пиша за взаимоотношенията, уроците и преживяванията, които поставиха основата за всичко в живота ми, който последва.

Бях в очите на обществеността от ранните си двадесет години, но голяма част от живота ми преди това не е добре известна. През годините често са ме питали за моето възпитание, времето ми в Харвард и съосноваването на компанията. Тези въпроси ме накараха да осъзная, че хората може да се интересуват от моето пътуване и факторите, които са го повлияли.

В книгата споделям някои от по-трудните моменти от моя ранен живот, включително чувството, че съм неподходящ като дете, сблъсъкът с родителите ми като бунтарски тийнейджър, боренето с внезапната загуба на близък човек и почти ритника извън колежа. И покривам предизвикателствата на отпадането от училище, за да заложа на индустрия, която всъщност все още не съществува. Но в него ще намерите и историите на много хора, които вярваха в мен, тласкаха ме да израствам и ми помогнаха да превърна странностите си в силни страни. И си мисля за късмета, който имах да се родя в страхотно семейство във време на исторически технологични промени и оптимизъм и да навърша пълнолетие точно когато революцията на персоналните компютри тръгваше.

Първичен код е моята история за произхода и очаквам с нетърпение да я споделя.

Както винаги, благодаря, че сте вътрешен човек", пише Бил Гейтс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !