Раздадоха наградите "Тони"

В Манхатън бяха раздадени наградите "Тони", съобщават от...

Горанов с боса на масоните

Водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева изненада в центъра...

Зетят на Гло отвърна на удара

отпечатай новината

10.06.2024 10:19 | Видян 619 пъти

Зетят на Гло отвърна на удара

Преди няколко дни Глория си позволи за първи път да коментира бившия си зет Даниел Милушев и с няколко думи успя да го срине. Певицата твърди, че той е най-лошото нещо, което се е случвало на семейството й и че не е никакъв баща на малката Галина.

Нереализираният полицай реши да отвърне на удара на Примата и сподели нещо, което не е правил от началото на връзката си със Симона Загорова. Той отчаяно искаше да се навре в семейството на певицата и да си го гледат като принц, но мечтите му се сринаха от един път.

Даниел реши да сподели снимки с дъщеря си и да покаже, че се интересува от нея и да затвори устата на властната си свекърва, с която са в много обтегнати отношения. Със Симона също се чуват единствено по повод детето, но той рядко изявявал желание да я взема при него.

„Тя е моят живот, моето всичко, моята голяма любов“ , написа той в социалните мрежи и показа обща снимка с дъщеря си.

Даниел Милушев и щерката на Глория са разделени от близо 3 години и не са в добри отношения. Може би и това е причината таткото да вижда наследничката си само веднъж в месеца.

Източници издават, че Даниел играе комар и е профукал много от парите на Симона. Близки до семейството пък разкриват, че Милушев се е държал агресивно със Загорова дори докато била бременна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !