Бившата на Том Круз зашеметява в...

Кейти Холмс изглеждаше стилно в кремава макси рокля с...

Новата хитова напитка за младите...

Виненият микс с плодове се предлага в два варианта:...

Торино и Пашата показаха любимите си момичета в нов клип (ВИДЕО)

отпечатай новината

11.06.2024 11:38 | Видян 447 пъти

Торино и Пашата показаха любимите си момичета в нов клип (ВИДЕО)

Текстът на „Отпечатъци“ Торино и Пашата пишат с Marianoff, а музиката е на Иван Тишев

В „Отпечатъци“ Торино и Пашата за пръв път показват в клип любимите си момичета.

Верни на своя тотален хит почерк Торино и Пашата задават тона на сезона с „Отпечатъци“. Българските продуценти и изпълнители отново ще подарят на феновете си проект, готов да превземе музикалните класации и посветен на най-великото чувство - любовта.

„Отпечатъци“ разбива всички митове, че Торино и Пашата са преминали към поп фолк жанра. С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория.

"Една шепа народ сме, няма нужда да се делим. Най-важни за нас са феновете и слушателите, защото без тях сме кръгла нула. Благодарим им и се стараем да правим качествена, хитова музика, която да допадне на възможно най-много хора", споделят Торино и Пашата.

Музиката на „Отпечатъци“ създава известният китарист и хитмейкър Иван Тишев, който затвърждава установения регетон стил на момчетата. "За мен е удоволствие отново да работя с толкова успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща за всички ни, а лично аз нямам търпение да усетя реакцията от песента" - казва Иван Тишев.

Обичайно за най-големите им хитове, вълнуващият текст отново е на дуета, но този път към тях се присъединява Димитър Марианов, познат като Marianoff. Новината за феновете е, че Marianoff официално вече е част от екипа на Торино и Пашата, а Directo Agency има изключителните права да представлява Тодор Емилов - Торино и Павел Денов - Пашата (Torino&Pashata) пред медиите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !