Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Тод Хейнс се събира отново с Кейт Уинслет за лимитирания сериал на HBO Trust

отпечатай новината

13.06.2024 12:22 | Видян 277 пъти

Тод Хейнс се събира отново с Кейт Уинслет за лимитирания сериал на HBO Trust

Тод Хейнс е назначен за сценарист и режисьор на Доверие (Trust), сериал от един сезон с участието на Кейт Уинслет, който в момента се разработва в HBO, съобщи Варайъти. Джон Реймънд ще бъде съавтор на проекта и двамата ще бъдат изпълнителни продуценти.

Официалният логлайн гласи: В една история, разказана от множество, конкуриращи се гледни точки, магнат от Уолстрийт от 20-те години на миналия век внезапно натрупва състояние, но губи любима жена. Десетилетия по-късно опитите му да контролира разказа за живота си са отменени от биограф, който разкрива най-големите тайни на легендарния брак.

Сериалът е базиран на едноименния роман на Ернан Диас, който през 2023 г. спечели награда „Пулицър“. Диас и Уинслет са изпълнителни продуценти заедно с Хейнс и Реймънд, както и Кристин Вашон и Памела Кофлър за Killer Films.

Хейнс е най-известен с режисирането на филми, включително „Safe“ (1995) и „Velvet Goldmine“ (1998), като е сценарист и на двата, както и на „Carol“ (2015). Съвсем наскоро той режисира „Май декември“ (2023). Хейнс и Реймънд преди това са работили с Уинслет по „Милдред Пиърс“ на HBO, минисериал от 2011 г., базиран на романа на Джеймс М. Кейн от 1941 г.

„Доверие“ отбелязва третия път, когато Уинслет е изпълнителен продуцент на проект на HBO, след „Кобилата от Ийстаун“ през 2021 г. и „Режимът“, който беше излъчен по-рано тази година.

В своята история за корицата на Варайъти за „Режимът“, Уинслет каза: „Понякога, когато си актьор, си седиш тихо и си мислиш: „Аз ли съм единствената, която смята, че това няма смисъл?“ Така че е прекрасно да си продуцент. Мога да държа всички за ръката. За да бъдеш номер 1 в списъка с повиквания, трябва да си спечелиш това място.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !