Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Брад Пит е готов да има деца от новата си половинка

отпечатай новината

14.06.2024 12:41 | Видян 402 пъти

Брад Пит е готов да има деца от новата си половинка

Наскоро стана ясно, че двете биологични дъщери на Брад Пит искат да премахнат неговата фамилия от името си. Едната Шайло, вече е достатъчно голяма, за да го поиска по легален път. Тя навърши 18 и подаде молба в съда. Другата Вивиан, засега само изпуска фамилията Пит при неофициални документи, но явно е въпрос на време и тя да го направи по легален път.

Обтегнатите отношения на Пит с децата му, както и ожесточената раздяла с бившата му съпруга Анджелина Джоли, са натъжили сериозно 60-годишния актьор, който осъзнал, че окончателно е загубил връзката с децата си. И едва ли някога ще възобновят нормални отношения.

Вивиан и Шайло

Тези проблеми обаче, са направили връзката с настоящата му приятелка Инес де Рамон още по силна. Тя била голяма подкрепа за Пит, който минавал по-лесно през трудностите благодарение на нея.

Близки до Брад Пит разкриват, че той бил готов за трети брак и още деца.

"Инес беше голяма утеха за него в тези трудни моменти и двамата се сближиха още повече", разкриват близки до актьора

Пит бил убеден, че 34-годишната Инес ще е страхотна майка, защото била спокойна, уравновесена и много балансирана личност. Той бил готов да има деца от нея, стига тя да го пожелае.

"Инес е млада и Брад каза, че е 100% съгласен, ако тя иска да имат деца. Харесва му идеята за семеен живот с Инес", коментират още източници на западните медии.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !