Боева откри "граф" в наше село

"На кафе с граф Тумпалов", написа в свой пост с тази...

На 92 г. си отиде френската актриса...

Френската актриса Анук Еме, звезда от филмите "Един мъж...

Половият член на Доналд Тръмп е ужасяващ: Порно актриса

отпечатай новината

15.06.2024 07:52 | Видян 3258 пъти

Половият член на Доналд Тръмп е ужасяващ: Порно актриса

Сторми Даниелс навлиза в „ужасяващи“ подробности за мъжествеността на Доналд Тръмп, за да „докаже“, че го е „виждала“, разкрива тя в нов подкаст.

В трейлъра на сериала си в подкаста „Всичко, което знам за мен“ на Daily Mail, актрисата от филми за възрастни описва подробно личната си битка, за да накара критиците да повярват на нейната история.

Това включва навлизане в зловещи подробности за „уникалната“ анатомия на Тръмп и как тя непрекъснато е получавала смъртни заплахи.

Бившият президент последователно отричаше, че са правили секс в хотелска стая преди 18 години, а Даниелс прекара години, за да се бори с критиците си.

„Всичко, което знам за мен“ разглежда живота на най-известните лица в света, а Даниелс е първата, представена в САЩ – само седмици след като застана на позиция в процеса срещу Тръмп.

Даниелс разказва подробно какво е било да чуеш 34-те осъдителни присъди срещу бившия президент след появата й на скамейката на процеса за мълчание в Манхатън.

Нейните непристойни показания смаяха света и доведоха до това 77-годишната жена да бъде първият бивш президент, осъден за престъпление.

„Бях изненадана, че дойде толкова скоро“, каза тя за присъдата. „Рипах с глава в скута на дъщеря ми“.

„Те искрено смятат, че аз съм си измислил всичко това. Всичко е моя вина. Съсипах републиката и демокрацията“.

Даниелс също така твърди, че поддръжниците на Тръмп, които вярват, че са „истинските патриоти“, ще бъдат възнаградени за това, че „ме убиха“.

„Ако аз съм тази, която е убила Сторми Даниелс, ще получа парад“, каза тя.

За да се пребори с хейтърите, тя обръща предполагаемата си среща с Тръмп и подробностите, които само тя би знаела.

„Описването на неговия уникален и ужасяващ пенис беше единственият начин наистина да докажа, че съм го виждал.

В мемоарите си „Пълно разкритие“ Даниелс навлезе в подробности за онази нощ в хотелска стая в Невада през 2006 г., която Тръмп настоява, че никога не се е случила.

Възрастната актриса настоява, че е казала истината и твърди, че дори е била приближена от мъж на паркинг през 2011 г., който я е карал да не разказва историята си.

„Има огромна глава на гъба. Като гъба“, пише тя в „Пълно разкритие“.

„Лежах там, раздразнена, че ме е чукал човек с пубиси Йети и г*** като гъбата в Mario Kart...

„Може би беше най-малко впечатляващият секс, който някога съм правила, но очевидно той не споделяше това мнение.

Сред многото разкрития, които Сторми прави, е бомбено признание защо тя вярва, че Мелания знае, че „казва истината“ за срещата си с Тръмп през 2006 г.

В първия епизод Даниелс описва как е била сексуално малтретирана, когато е била само на девет години, и любовта й към конете е начинът, по който е оцеляла в едно бурно детство.

Тя разкрива, че е искала да се върне и да „убие“ насилника си, но той вече е мъртъв.

Тя прекарва по-голямата част от детството си в малка къща в Батън Руж, Луизиана, която се руши след напускането на баща ѝ.

Тя каза, че често е била разпитвана защо не е по-ядосана, че баща й е напуснал семейството.

„Но ако една жена е нечестна, това донякъде й отнема силата“, обясни тя. — И той никога не е искал деца.

„Така че е наистина трудно да се ядосаш на мъж, който не е имал този избор, което звучи много противоположно на това, което сме свикнали да чуваме, че жените са тези, които трябва да имат гласа и избора и каквото и да е , но така, аз мисля, че така трябва и мъжете - а той не го направи.

Баща й се жени повторно и се развежда - но когато беше със съпруга номер 2, Сюзън, тя се погрижи Даниелс да остане в живота му - и я заведе на конна езда за първи път.

„Мащехата ми беше много развълнувана да ме научи на коне и да ми покаже коне“, каза Даниелс. „Тя ми купи първия чифт ботуши за езда.“

„Беше хубаво да се измъкна и да имам чисто място за спане поне два пъти годишно“, добави Даниелс.

По-късно, като тийнейджърка, Даниелс похарчи 500 долара коледни пари, дадени й от пастрока й, за да купи болен кон на име Джейд.

Да язди и да се грижи за Джейд, каза Даниелс, е начинът, по който тя се е пазила от неприятности през гимназиалните си години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !