Раздадоха наградите "Тони"

В Манхатън бяха раздадени наградите "Тони", съобщават от...

Горанов с боса на масоните

Водещата на ПИК TV Соня Колтуклиева изненада в центъра...

Транс жената Джесика Алвес се определи като сапиосексуална

отпечатай новината

15.06.2024 08:12 | Видян 819 пъти

Транс жената Джесика Алвес се определи като сапиосексуална

Джесика Алвес е на лов за любов и разкри, че е сапиосексуална.

Бившата звезда, на Celebrity Big Brother, 40, която преди се казваше Родриго, призна, че е готова да се установи и да намери този, който най-накрая се чувства щастлива в себе си след многобройните си операции.

Появявайки се в „Тази сутрин“ в четвъртък, звездата каза на водещите Бен Шепърд и Кат Дийли, че не може да се обсъжда в мъж и направи изненадващото съобщение, че се идентифицира като сапиосексуална.

Когато Бен я попита какъв би бил нейният мечтан партньор, Джесика обясни: „Ъъъъ, доста интелигентен, трудолюбив, приключенски настроен, забавен. Не е смешно, забавно е да си наоколо.

„Аз съм малко сапиосексуална“, тогава Бен и Кат прекъснаха звездата, тъй като изглеждаха объркани и непознати с термина.

Тогава Джесика обясни: „Така че основно ме привличат интелигентните умове.“

Според WebMD: „Сапиосексуалността означава, че човек изпитва сексуално привличане към високоинтелигентни хора, до такава степен, че те го смятат за най-важната черта в партньора.“

Джесика изглеждаше сензационно за външния си вид, докато демонстрираше своите хирургически подобрени предимства в дълбок тюркоазен мощен костюм.

Тя е похарчила £1 милион за над 100 операции за 21 години, но каза, че най-накрая е приключила с операцията и сега е доволна от себе си.

Говорейки за своя преход, тя каза: „В миналото се чувствах като куче, което се опитва да захапе собствената си опашка до точката, в която стигнах до точка, в която си мислех, че нямам нужда от нищо друго.

„В края на операциите ми. Имах всичко под слънцето, няма какво друго да правя.

„Сега съм на 40 и просто искам да живея живота си, да бъда вдъхновяващ и да помагам на другите да се учат от моя опит“.

Има обаче едно последно нещо, което се надява да направи, тъй като тя разкри, че би искала още една операция на гласните си струни.

Джесика обясни: „Имах операция на гласните струни преди четири години и бих искала да си направя още една, но това е функционална операция, а не красота.“

Тя добави: „Наистина не харесвам много гласа си. Винаги отказвам радио изяви, тъй като мразя да се чувам.

Още през март звездата призна, че се е обърнала към приложения за запознанства като Bumble и Tinder, за да намери „хубав, честен, трудолюбив мъж“, след като в миналото е била „с разбито сърце“ от по-млади гаджета.

Джесика добави, че поради неотдавнашното си разбито сърце тя е „много защитна“ за себе си и държи парите настрана, ако може да мине по пътеката в бъдеще.

Говорейки за стремежа си да намери любовта, Джесика каза пред MailOnline: „Аз съм на 40 години и все още съм сама. Излизала съм с какви ли не, но все още не съм намерила своя очарователен принц.

„Въпреки че съм на 40, имам много млада душа и поради тази причина винаги съм се срещала с по-млад мъж, който винаги щеше да разбие сърцето ми.

„Сега започнах да използвам Bumble и Tinder. Мъжете в Bumble обикновено са по-сериозни и джентълменски, като ме канят на срещи и са по-учтиви, докато мъжете в Tinder просто търсят секс, което не е само това, което преследвам.

„През повечето време потребителите приемат, че профилът ми е фалшив и акаунтът ми е свален поради доклади и трябва да изпращам имейл на Tinder или Bumble, за да обясня, че това съм аз, наистина Джесика Алвес и това е истински акаунт.

„Да бъда необвързан на 40 години ме плаши и все още мечтая да се оженя и да имам деца, но тази мечта изглежда е далеч от изпълнението, тъй като все още съм необвързана и търся г-н Правил.

„Обичам себе си и се ценя много, също така много се пазя, тъй като не искам да бъда наранен.

„Имам над 6 милиона паунда спестени настрана за моето плевене и ще продължа да отделям пари, за да се сбъдне тази моя мечта. Искам сватба на принцеса.

Джесика продължи: „Вече имах много златотърсачи и много богат човек. Просто искам хубав, честен и трудолюбив мъж.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !