Само на 49 си отиде вокалистът на...

Откриха мъртъв вокалиста на Crazy Town - Shifty...

Ексректор с 37 имота и 1,4 млн.лв. в...

С финална заплата от 4400 лв. на месец ексректорът на...

Вики ударила Бекъм след 1-вата изневяра, оправдала го пред децата им за роман със секретарката му

отпечатай новината

17.06.2024 11:28 | Видян 650 пъти

 Вики ударила Бекъм след 1-вата изневяра, оправдала го пред децата им за роман със секретарката му

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата си на фона на съобщенията за предполагаема изневяра на Дейвид Бекъм, според нова книга-бомба.

Двойката е имала много възходи и падения в брака си и е била разтърсена от съобщения за слухове за афери на Дейвид през годините. Пукнатини започнаха да се показват в отношенията им през 2016 г. и авторът Том Бауър твърди, че нещата са се „влошили“ две години по-късно в новата си книга „Къщата на Бекъм“.

Бауър твърди, че двойката се е обърнала един срещу друг и е карал всеки от техните публицисти да „подхранват негативни истории“ за другия. Една история включваше „извънреден обмен, който се случи по време на летните ваканции на Бекъм“.

По време на инцидента Бауър твърди, че Виктория е казала на децата си: „Татко не е измамник“. Когато Дейвид прочете доклада, се смята, че е бил "бесен, че Виктория и нейният публицист водят медийна война срещу него".

Виктория и Дейвид бяха открити за своите брачни проблеми. Когато двойката се събра за първи път, Дейвид беше обвинен в изневяра с друга жена, докато Виктория беше на турне и бременна с първия си син, Бруклин Бекъм.

В автобиографията си от 2001 г. Learning To Fly Виктория разкрива, че е ударила Дейвид, когато го е видяла следващия път. Въпреки това, тя реши да повярва на Дейвид след пътуване до Италия, за да се справи с техните проблеми.

Пет години след брака им се говореше, че Дейвид е имал връзка с асистентката си Ребека Лус. Бившият футболист категорично отрече да има любовна връзка с нея.

По това време той каза: „През последните няколко месеца свикнах да чета все повече и повече нелепи истории за личния си живот. Това, което се появи тази сутрин, е само още един пример. Простата истина е, че съм много щастливо женен. Имам прекрасна съпруга и две много специални деца. Нищо не може да направи трета страна, за да промени тези факти."

Дейвид отново се обърна към слуховете в новия си и Виктория документален филм за Netflix. Той каза: „Имаше някои ужасни истории, с които беше трудно да се справим. Това беше първият път, когато аз и Виктория бяхме подложени на такъв натиск в нашия брак.“

Виктория също призна, че това е бил "най-трудният период" за тях като двойка. Тя обясни: „Имаше чувството, че светът е срещу нас. И ето какво е; ние бяхме един срещу друг, ако бъда напълно честна.“

Къщата на Бекъм от Том Бауър излиза на 20 юни и може да се купи от Amazon.

Източник: Mirror

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !