Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Меган Маркъл използва мощен символ, за да изпрати съобщение до кралското семейство

отпечатай новината

19.06.2024 15:07 | Видян 671 пъти

Меган Маркъл използва мощен символ, за да изпрати съобщение до кралското семейство

Меган Маркъл можеше да изпрати фино послание до кралското семейство с бижу, носено някога от принцеса Даяна, според експерт по стила.

Херцогинята на Съсекс избра да носи сантиментална огърлица на 11 май по време на прием за военни семейства в Абуджа, Нигерия. Бижуто някога е било носено от принцеса Даяна. Колието се състоеше от деликатен диамантен кръст върху златна верижка и се смята, че е подарък от съпруга принц Хари на бившата звезда от Suits.

Сега, според експерт, причината на Меган да носи такъв артикул може да е изяснена.

Говорейки пред GB News, експертът по бижута Джеймс Харис обясни сантименталното значение зад аксесоара. Той каза, че изборът на Меган да го носи по време на тридневното пътуване на двойката до Нигерия не е останал незабелязан.

„Висулката с кръст, макар и красива в своята изработка, можеше да носи по-дълбоко значение“, твърди той. „Традиционно висулката с кръст символизира вяра, надежда и защита. За мнозина това представлява връзка с духовните вярвания и напомняне за устойчивост и сила във времена на бедствия.“

Регионалният мениджър продажби в Austen & Blake продължи: „В случая на Меган кръстът може също да се разглежда като символ на единство и мир, отразявайки нейния ангажимент към хуманитарни усилия и нейната отдаденост за насърчаване на разбирателството между културите.“

Твърди се, че символът на "единство и мир" може да е бил фино послание към обтегнатите й отношения с кралското семейство. Меган не е посещавала Обединеното кралство от 2022 г., когато присъства на погребението на кралица Елизабет II.

Всяко кимване към Даяна със сигурност ще бъде приветствано от херцога на Съсекс. Хари често говори с любов за спомените си за майка си. Той беше само на 12, когато тя трагично загина през 1997 г.

В мемоарите си Spare Хари разказа как майка му му липсва всеки ден. Описвайки чувствата си, последвали години след нейната смърт, Хари откровено споделя: „Как беше възможно да я виждам, ясно като лебеда, който се плъзга към мен по онова индигово езеро? Как можех да чуя смеха й, силен като пойните птици в голи дървета — все пак? Имаше толкова много неща, които не помнех, защото бях толкова млад, когато тя умря, но по-голямото чудо беше всичко, което направих.

Той продължи да повтаря колко много любовта й към нейните момчета, Хари и принц Уилям, е отразена от двойката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !