НиЛо лъсна чисто гола след раждането

Николета Лозанова отново привлече вниманието с...

Разкриха причината за смъртта на...

Shifty Shellshock, фронтменът на Crazy Town, почина от...

Джейн Фонда предупредила Джей Ло, че връзката й с Бен Афлек е обречена

отпечатай новината

25.06.2024 12:14 | Видян 842 пъти

Джейн Фонда предупредила Джей Ло, че връзката й с Бен Афлек е обречена

Холивудската актриса и легенда Джейн Фонда предупреди Дженифър Лопес да не ангажира любовната си история с Бен Афлек на филм, като изрази сериозна загриженост за устойчивостта на техния съюз, след като прекараха две десетилетия разделени.

Говорейки с Джейло, 54, носителят на Оскар, който се срещна с певицата и актрисата преди около двадесет години, когато заедно заснеха филма Свекървище от 2005 г., каза: „Първо, искам да знаете, че не знам напълно защо, но се чувствам инвестирана в теб и Бен и наистина, наистина искам това да работи.

„Това обаче е моя грижа“, добавя Фонда. „Сякаш имаш чувството, че се опитваш да докажеш нещо, вместо просто да го изживееш. Всяка друга снимка е как вие двамата се целувате, прегръщате се.

86-годишната Фонда изрази резервите си, когато Лопес я покани да изиграе роля в музикалния й документален филм The Greatest Love Story Never Told.

90-минутният филм беше пуснат през февруари като част от три произведения, посветени на раздялата и събирането й с 51-годишния Афлек.

Документалният филм описва създаването на филма „Това съм аз сега“, отчасти фентъзи, отчасти биографично придружаващо парче към последния й албум с това име.

Jlo беше толкова отдадена на проекта, че инвестира 20 милиона долара от собствените си пари, когато студия и платформи за стрийминг го прехвърлиха.

Но поради опасения, които сега изглеждат твърде далновидни, Фонда първоначално отхвърли предложението да поеме епизодична роля като член на съветника на Зодиака, който свидетелства за катастрофалните романтични избори на Джейло по време на действието в „Това съм аз сега“.

Усилията на Jlo да я убеди да преосмисли са представени в The Greatest Love Story Never Told, който показва телефонното обаждане, в което Фонда обяснява причините си да премине.

По-рано мениджърът на Джейло, Бени Медина, беше чут да предава дълбоките опасения на Фонда.

Той каза: „Тя ми се обади и каза: „Вярвам, че всеки в целия свят се дърпа за тази любов и идеята за това как я представяш е толкова свещена и толкова важна, че трябва да се третира по начин, по който си ти“ Прекомерно парадиране с това, което създава всякаква форма на критика или негодувание.

Джейло отхвърли притесненията на Фонда и в крайна сметка я убеди да поеме ролята.

Но предпазливата нотка на холивудската легенда изглежда долови нещо от дискомфорта, изразен от самия Афлек, когато той отбеляза много различното отношение на него и на съпругата му към социалните медии и много публичното споделяне на това, което за него е техният личен живот.

Двойката избяга и се ожени в Лас Вегас през юли 2022 г., след което вдигна втора сватба, която продължи няколко дни и видя Jlo да облича три различни рокли в плантацията на Афлек в Райсборо, Джорджия един месец по-късно.

Но едва две години по-късно, слуховете за развод на фона на признаци на брачни кавги изобилстват. Афлек се изнесе от дома на двойката в Лос Анджелис, който струва 60 милиона долара, и докато Джей Ло остава там сама, според съобщенията се е върнал на пазара.

Междувременно Jlo внезапно се оттегли от предстоящото си турне, като каза на феновете, че го прави, за да прекарва повече време с „любимите хора и семейството“.

И въпреки че тя публикува сладка почит към Афлек за Деня на бащата в Instagram, неделя, казвайки „Нашият герой“, не е ясно дали двойката е прекарала деня заедно.

Бившата на Афлек, Дженифър Гарнър, 52, от която той има три деца, беше видяна да го посети в дома му в Брентуд в неделя, докато Джейло беше забелязана да го посети предишния ден.

И когато някога, както посочи Фонда, всяка друга снимка беше Афлек и Джей Ло, прегръщащи се и целуващи се, PDA устройствата отсъстваха от последните им изяви заедно с Афлек, който изглеждаше нещастен и езикът на тялото им беше напрегнат.

Дори когато прие ролята в The Greatest Love Story Never Told, Фонда призна пред Jlo, че се е притеснила, когато кадри от наградите Грами очевидно показват как тя наказва Афлек за това, че изглежда унил и отегчен през март 2023 г.

Фонда каза: „Наистина се изплаших, знаете ли, с всички тези глупости за Грами и той изглежда нещастен, а аз си казвам „О, Боже мой, какво става?“

На което Jlo със смях отговори: „Нищо! Той каза: „Станах символ на обсадения човек“.

Но въпреки че се появява в скорошния документален филм на Джейло и прави всичко възможно, за да го подкрепя, е ясно, че Афлек се чувства дълбоко неудобно да осветява толкова публично интимния си живот със съпругата си.

„Това е нещо като да се омъжиш за капитан на лодка и си казваш: „Ами не харесвам водата“. Ние сме просто двама души с различни подходи, които се опитват да се научат да правят компромиси.

По време на брака им Афлек се появи само няколко пъти в Instagram на Jlo, където тя редовно публикува актуализации за своя живот, работа и марки.

Разсъждавайки върху много различния подход на съпругата си към публичността, бившият алкохолик Афлек сравни „пристрастяването“ на жена си към социалните медии и работата със собствената си борба с алкохола.

Той каза: „Джен се е чувствала емоционално пренебрегната като дете. Научаваме все повече и повече, че не е необходимо травмата да бъдеш затворен в мазето с години, за да оставиш рани върху теб.

„Трудно е да гледаш някого, чийто професионален живот е изключително успешен и който в Instagram изглежда така, сякаш живее най-щастливия живот на света.

„Нещото, което откривате, е, че няма достатъчно алкохол във всички магазини за алкохол в света, за да напълни това нещо, а в случая на Дженифър не мисля, че има достатъчно последователи или филми, записи или нещо от тези неща, за да е все още онази част от теб, която все още изпитва копнеж и болка. Това е работата, която трябва да свършите сами.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !