Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Канибал сервира човешка плът на приятели на барбекю: Шокиращата история разкрита след 25 г

отпечатай новината

30.06.2024 08:20 | Видян 813 пъти

Канибал сервира човешка плът на приятели на барбекю: Шокиращата история разкрита след 25 г

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка плът на своите съседи и им казва, че това е еленско месо, пише Daily Mail.

Натаниел Бар-Джона от Уорчестър, Масачузетс, сервира на съседите това, което той наричаше „пай с малко момче“ и „пържено момче“ по време на барбекюта в дома си през 1999 г., разкри полицията.

Смята се, че той е сервирал човешкото месо в пайове, бургери, гювечи, люти чушки и спагети, а когато му казали, че ястията му имат „особен вкус“, той казал на приятели, че ги е направил с помощта на месо от елени, които е „ловил, убивал, заклан и увит' сам.

Бар-Джона беше арестуван година по-късно и по време на претърсване на къщата му полицията откри рецепти, които включват части от тялото на дете.

Твърди се, че мъжът е бил очарован от вкуса на човешката плът от шестгодишна възраст и според Metro той чоплел струпите си, докато не потече кръв.

Той също така е описван като „ненаситен ядец“, който тежи над 300 паунда.

Едва на седемгодишна възраст той примами петгодишно момиченце в мазето си и се опита да го удуши.

Като тийнейджър той инициира ужасяващи престъпления, които включват представяне на полицейски служител, за да отвлече осемгодишно момче, което той сексуално нападна и удуши.

През следващите 20 години той често се представяше за полицай, за да примами децата обратно в дома си.

През 1996 г. ученик на име Закари Рамзи изчезна на път за училище, горе-долу по същото време Бар-Джона приготвяше барбекюта за своите съседи и готвеше „еленско месо“.

По-късно обаче беше открито, че мъжът не притежава пушка и финансовите документи показват, че той не е направил значителни покупки на хранителни стоки след изчезването на Рамзи.

По време на изчезването на Рамзи, Бар-Джона също имаше работа на непълен работен ден в кухнята във военновъздушната база Малмстрьом и друга в ресторант за бързо хранене на Харди в центъра на Грейт Фолс, Монтана.

Смята се, че той може да е използвал позицията си на тези две работни места, за да се отърве от доказателства, като ги е предоставил на нищо неподозиращите военнослужещи и жени във военната база и на клиентите в ресторанта за бързо хранене.

Въпреки това, в апартамента на Бар-Джона детективите откриха редица рецепти, използващи части от тялото на деца със заглавия като „пай с малко момче“, „пържено дете“ и фрази като „обядът се сервира във вътрешния двор с печено дете“ и „Barbecue bee sum млад човек.“

В своите дневници Бар-Йона също споменава сервирането на тези рецепти на съседите.

Въпреки че Бар-Джона никога не е бил осъден за отвличането и убийството на Рамзи, все още се смята, че той е отговорен и също така е заподозрян, че е извършил допълнителни убийства в Монтана поради констатациите, направени в резиденциите му от полицията.

Някои от предполагаемите му жертви включват Джанис Катрин Покет, която изчезна на седем години през 1973 г. в Толанд, Кънектикът, 15-годишният Джеймс Тета, който изчезна през 1973 г., четиригодишният Андрю Джон Амато, който беше видян за последно на 30 септември , 1978 г. и 14-годишната Аманда Доун Галион, която изчезна през 1997 г.

След ареста му през 2000 г. той беше осъден на 130 години затвор без право на замяна за отвличане, утежняващо нападение и сексуално насилие на няколко непълнолетни.

Умира в затвора през 2008 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !