Владо Карамазов с първа книга

Родният секссимвол на театъра Владо Карамазов отново...

Полк. Марков каза, че ще ме смаже и...

„Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо...

Големият Динев се ожени, Вълканов кумува

отпечатай новината

01.07.2024 10:24 | Видян 428 пъти

Големият Динев се ожени, Вълканов кумува

На стилна церемония строителният предприемач Динко Динев се врече във вечна вярност на своята дългогодишна половинка Даниела. ВИЖ СНИМКИ ТУК!

Изисканото тържество се състоя на Марина Диневи в Свети Влас, където присъстваха много близки, роднини и приятели. Даниела блесна с шармантна сватбена рокля на дизайнерката София Борисова.

Младоженците си казаха заветното ДА на изнесен граждански ритуал в Амфитеатъра, като лично кметът на Свети Влас Иван Николов узакони семейство. Гостите бяха посрещнати от струнен квартет „Дестини“ сред приказна арка, декорирана с впечатляваща украса в цвят лавандула. Бащата на булката спази традицията и я заведе до олтара под звуците на тържествена музика. Динко и Даниела избраха индустриалецът Николай Вълканов и неговата съпруга Румяна за най-важните действащи лица на своята сватба. Кумата имаше двоен празник, защото същата вечер отбеляза и рождения си ден.

По-рано през деня двойката скрепи връзката си и с църковен брак. Венчавката се проведе в църквата „Свети Власий“, издигната от братя Диневи през 2009 г. и осветена от Вселенския патриарх Вартоломей Първи. Ритуалът бе отслужен от митрополит Антоний.

Сватбеното тържество се пренесе на брега на морето, сред елегантната атмосфера на ресторант Адмирал. Младоженците бяха посрещнати с аплодисменти и влязоха под звуците на Сватбения марш, изпълняван от симфоничния оркестър на Държавна опера – Бургас, под диригентската палка на маестро Деян Павлов. Под техен съпровод и в изпълнение на сопраното Нина Кръстникова и тенорът Яни Николов прозвуча и тържествената „Наздравица“ от „Травиата“. Водещ на тържеството беше един от най-предпочитаните ни изпълнители Орлин Горанов, който съвместно с музикантите изпя най-нежната си песен“ Светът е за двама“.

Най-романтичният момент на тържеството беше първият сватбен танц. С много емоция и финес, младоженците изтанцуваха най-чувственото танго, познато от филма „Усещане за жена“. Под звуците на симфоничния оркестър мина и танцът на кумовете, които избраха музиката от филма „Професионалистът“. Емоционален момент беше и милият поздрав на сина на Динко и Даниела – Борис, който разчувства гостите с песента на Ерик Клептън „Wonderful Tonight“.

Специално за младоженците на сцената се качиха квартет Дестини, джаз легендата Васил Петров, Мария Елена Инфантино, Кристина Димитрова и Фенси Бенд. Част от изисканото тържество бяха и балерините на „Боряна ден шоу“, които направиха уникално светлинно и денс шоу.
Зрелищна заря озари небето над Свети Влас точно след разрязването на сватбената торта. Празненството продължи до късните часове на нощта.

Динко Динев е един от най-успешните строителни предприемачи у нас и почетен консул на Грузия. Компанията „Диневи Груп“, която създаде заедно с брат си Йордан Динев, тази година отбелязва 35 години и една от най-устойчивите на пазара. Инвестициите им в изграждането на жилищни комплекси и туристическа инфраструктура, доведоха до създаването на един изцяло завършен туристически продукт - Диневи Ризорт. Госпожа Динева е арт директор на компанията и под нейно управление се случват поредицата културни мероприятия на Амфитеатъра, които заеха своето традиционно място в културния календар на града.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !