Изтезаваше ме в леглото. Имаше...

Райна е изтезавала в леглото бившето си гадже – ММА...

Улична война в Турция заради сирийски...

От няколко дни улиците на турския град Кайсери приличат...

Ивелин Михайлов е грешка: Николай Марков, Величие

отпечатай новината

04.07.2024 10:22 | Видян 373 пъти

Ивелин Михайлов е грешка: Николай Марков, Величие

Попитан дали ще има разцепление и във "Величие" председателят на парламентарната група на партията Николай Марков каза на влизане в парламента:

"Много сложно.

БНТ: Защо е сложно?

- Заради моя грешка, която допуснах.

- Кое наричате грешка?

- Ивелин Михайлов."

Според него отговорността за съставяне на прaвителство е в ръцете на големите три политически сили в парламента.

"Винаги има варианти и отговорността е на пръвите три политически сили. Ние предложихме на президента това, което трябва. Направихме го публично. Ако се стигне до нас, е ясно какво ще направим. По-скоро си мисля, че ДПС и ГЕРБ са тези, които трябва да намерят решението, въпреки разцепването в ДПС, което казвате. Има и здрави сили, които смятам, че ще поемат отговорност за това, което следва, трябва да бъдем по-търпеливи", каза още Николай Марков.

Основателят на Величие Ивелин Михайлов предупреди за възможно разпадане на парламентарната група на формацията, след като групата гласува единодушно против предложеното от ГЕРБ правителство.

"Ако нашите депутати не могат да махнат Виктория Василева и полковник Марков, ще разпуснат парламентарната група, за да могат да работят отделно като независими депутати, защото може да свършим работа, иначе цялата работа се забива", каза Ивелин Михайлов пред симпатизанти в Разград.

Освен оставките на Николай Марков, председател на парламентарната група, и Виктория Василева - заместник-председател на Народното събрание, Михайлов иска и оттегляне на заместник-председателя на групата Дарин Георгиев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !