4 признака, че имате проблем с алкохола

Чудя се колко от нас се притесняват за това колко са...

Принцеса Даяна би била „ужасена“ от...

Принц Хари разказва как принцеса Даяна би била „ужасена“...

Рога за Лео ди Каприо, неговата награби друг

отпечатай новината

15.07.2024 11:07 | Видян 794 пъти

Рога за Лео ди Каприо, неговата награби друг

Съпругата на Тео Джеймс изглежда ще получи още по-голяма подкрепа, след като онлайн се появиха нови снимки на съпруга й, който страстно целува приятелката на Леонардо ди Каприо Витория Черети.

Но няма нужда да спестяваме мисли за 49-годишния носител на Оскар, за когото се казва, че изобщо не се притеснява от парливите взаимодействия на партньора му с Джеймс, 39, в окъпана от слънце Италия.

Като човек, който е снимал повече от справедливия си дял непристойни сцени, Ди Каприо знае, че това не е нищо повече от работа и се казва, че е щастлив, че кариерата на 26-годишната Черети процъфтява.

„Вълнуващите взаимоотношения, които Витория има с Тео, нямат отношение към връзката й с Лео, и двамата знаят, че това е работа и не е проблем“, каза един вътрешен човек ексклузивно за DailyMail.com.

Черети и Джеймс доведоха до скок на температурите в понеделник, когато бяха заснети да излагат пошлост, докато снимаха нова кампания за Dolce & Gabbana на остров Капри.

Британският актьор остави малко на въображението - съблече се само до чифт малки бели Speedo, които демонстрираха мускулите му, изпипани във фитнес залата, докато се приближаваше до Черети на снимки, споделени онлайн от DeuxMoi.

В четвъртък вечерта бяха публикувани още изображения, показващи как двойката става гореща и тежка на борда на бяла лодка.

Приятелката на Ди Каприо, облечена в бикини, беше преметната върху актьора, докато той държеше главата й в ръцете си, докато се целуваха.

Джеймс също е видян да се отпусне на борда на кораба с ръце зад главата и стегнатия му торс на целия екран.

„Лео ни най-малко не се притеснява от фотосесията на Витория“, настоя втори вътрешен човек. „Той подкрепя нейната кариера и обича да я вижда как успява. Тя беше невероятно успешна преди да се срещне с Лео и това е, което прави.

Източникът също се обърна към твърденията, че Ди Каприо може да се готви да прекрати връзката им, тъй като Черети е надминал предполагаемата си склонност да зарязва жени, след като са над 25 години.

„По отношение на това, че тя навършва 26 години и е извън обхвата на Лео, това е просто смешно“, продължиха те. „Те са влюбени и възрастта й няма никакво значение за него. Преди да я срещне, той търсеше зряла любов и намери точно това.

„Те са много щастливи заедно.“

Черети се среща с Ди Каприо от август 2023 г., два месеца след като двойката се запозна по време на премиерата на Killers Of The Flower Moon на филмовия фестивал в Кан.

Романсът им дойде седмици, след като вътрешни хора казаха на DailyMail.com, че Ди Каприо „не е доволен“ от продължаващите шеги и спекулации относно любовния му живот – и отчаяно се опитва да „изхвърли“ имиджа си, че излиза само с жени под 25-годишна възраст.

Черети беше омъжена преди това за италианския диджей Матео Милери от 2020 г. до 2023 г., а в миналото също беше свързвана с колегата модел Нейтън Уестлинг.

Джеймс се запознава за първи път със съпругата си Рут Кеърни в Бристолското театрално училище Old Vic и двойката се появява на сцената в The Man of Mode.

Те се ожениха през 2018 г. след почти 10 години заедно и свързаха възела на две сватби - една скромна гражданска церемония и една пищна афера в Италия.

Двамата вече имат двама сина на три и една година.

Образите на Джеймс и Черети предизвикаха изблик на съчувствие към Керни, като някои хора се шегуваха, че тя трябва да е „по-силна от Супермен“, за да се справи с това да види съпруга си в такава груба прегръдка с друга жена.

„Съпругата му е по-силна жена, отколкото аз бих могъл да бъда“, пише един потребител.

„Холивуд е толкова странен. Представете си, че съпругът ви се прибира вкъщи, след като е правил това цял ден на „работа“...“, коментира някой друг.

„Жена му е толкова силна“, каза друг потребител.

Тео Джеймс със съпругата си

„Съпрузите на тези актьори и модели са най-силните войници на Бога“, възкликна четвърти.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !