5 факта за Средноазиатските овчарки,...

Средноазиатските овчарки са известни като големи, смели...

26 са щатите в Америка с индиански...

Малко повече от половината от всички щати на САЩ,...

Еминем сломи обвинения в сексуално насилие рапър Пъф Деди

отпечатай новината

15.07.2024 15:37 | Видян 618 пъти

Еминем сломи обвинения в сексуално насилие рапър Пъф Деди

Еминем не се свени да разочарова Diddy (Пъф Деди, Пи Диди, Шон Комбс) в чисто новия си албум The Death of Slim Shady (Coup De Grâce).

51-годишният рапър изрази най-новите противоречия на Diddy в няколко нови песни, като се позова на записите от камери за наблюдение от 2016 г., на които Diddy бие бившата си приятелка Cassie, заедно с обвиненията, че изпълнителят на музиката е взривил колата на Kid Cudi.

Кадрите на Diddy, които нападат Cassie през 2016 г., бяха споменати в песента Antichrist, с Eminem, който рапираше, „следващият идиот, който ме пита, получава по-лош удар от Diddy“.

„Но в действителност обаче/Тя направо изтича от стаята с шибания му вибратор/Той се опита да я удари от полеви гол, тя каза да се успокои/Сега го сложи обратно в моето ** и вземи стоманения пръст , продължава текстът.

Предполагаемата кавга на Diddy с Kid Cudi е повдигната в песента Bad One.

В експлозивното си дело от 2023 г. срещу бившия си, Каси твърди, че Диди е взривил колата на Кид Куди около февруари 2012 г. като отмъщение за кратката връзка, която е имала с Куди, когато е била на аут с възпитаника на Making The Band.

Куди се съгласи с твърденията на Каси за атентата с кола-бомба, като каза на New York Times: „Всичко това е вярно“.

Твърдението беше едно от многото в делото на Каси срещу Диди през 2023 г. Миналата година тя съди Комбс за изнасилване и редица други престъпления. Те се споразумяха извън съда през ноември за неразкрита сума.

Повдигайки предполагаемия атентат с кола бомба, Еминем рапира в Bad One: „По дяволите кралската бомба с Puffy/Взривявам се за колата на Kid Cudi/Пред къщата му, където са всичките му приятели.“

Напоследък Diddy беше под обстрел с многобройни съдебни дела, обвиняващи го в сексуално насилие и други, заведени срещу него. Той отрече всички обвинения срещу него.

Неговите домове в Маями и Лос Анджелис също бяха шокиращо нападнати от федерални агенти като част от разследване за трафик на хора за сексуална употреба по-рано тази година.

Видеото, на което той жестоко бие бившата си Каси, излезе наяве през май.

Рапърът отиде в Instagram, за да се извини, казвайки: „Стигнах дъното, но не се оправдавам. Толкова е трудно да разсъждавате върху най-мрачните моменти в живота си, понякога трябва да го направите. Бях скапан.“

„Искам да кажа, че стигнах дъното, но не се оправдавам, поведението ми в това видео е непростимо. Поемам пълна отговорност за действията си в това видео, отвратен съм.

„Бях отвратен тогава, когато го направих, отвратен съм и сега. Отидох и потърсих професионална помощ, отидох на терапия, ходих на рехабилитация“, добави той.

„Трябваше да помоля Бог за неговата милост и благодат. Толкова съжалявам. Но аз съм посветен да бъда по-добър човек всеки ден. Не моля за прошка, наистина съжалявам.

Eminem издаде The Death of Slim Shady в петък, първият му албум след изненадващия албум Murdered By от 2020 г.

Той обяви, че ще издаде 12-ия си студиен албум през април - малко повече от месец след като рапърът, който го откри, Dr. Dre, намекна за издаване на нов албум тази година.

Дре (роден като Андре Йънг), 59, се появи на Jimmy Kimmel Live през март, където представи нов албум на Еминем.

— Нека ти обясня нещо веднага. Еминем работи върху собствения си албум, който ще излезе тази година и аз всъщност говорих с него и той каза, че е добре да направя това съобщение точно тук, в това шоу“, обясни Дре.

Dre добави: „Имам песни в него и е огън. Всъщност ще чуя целия албум за първи път утре.

„Той държи музиката си близо до гърдите си, така че не съм чул напълно [което е продуцирал в албума], но ще чуя и той издава албум тази година“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !