5 факта за Средноазиатските овчарки,...

Средноазиатските овчарки са известни като големи, смели...

26 са щатите в Америка с индиански...

Малко повече от половината от всички щати на САЩ,...

Забраниха Кание в ресторантите заради секси визията на неговата

отпечатай новината

16.07.2024 10:54 | Видян 718 пъти

Забраниха Кание в ресторантите заради секси визията на неговата

Бианка Ченсори шокира зрителите в събота, когато вечеря в Лос Анджелис със съпруга си Кание Уест с горната част на сутиена й, която едва ли се появи.

29-годишната австралийска архитектка не остави много на въображението в миниатюрното горнище, което едва успя да защити нейната скромност, когато пристигна в местен ресторант с рапъра.

Ресторантьорите обещаха да забранят на спорната двойка да влиза в заведенията си, след като Ченсори излезе в разкриващия ансамбъл.

„Ако аз съм собственик на някое заведение, в което тези двамата възнамеряват да влязат, ще им кажа поради уважение към моите клиенти, че нямат право да влизат“, пише единият.

„Не бих ги приел в ресторанта си. Напълно неподходящо и не е добър модел за подражание за малки деца да гледат това навън. Какво не е наред с тях?' друг се съгласи.

„Тя изглежда абсолютно нелепо. Как някой приличен ресторант може да приеме клиент, който носи това? Дори основните супермаркети имат подписи през лятото, които съветват, че трябва да се носят горнища за хигиенни цели, когато пазаруват, тъй като мъже влизат топлес. Това е много по-лошо“, каза един.

„По-рано ви отказваха да влезете поради правилата за облекло в ресторант, ако не носите вратовръзка. Колко се промениха времената, сега можете да влезете и да вечеряте почти гол“, пише трети.

Друг коментира: „Нито един уважаващ себе си собственик или управител на ресторант не трябва да им позволява да влизат облечени така, ОСВЕН АКО те предварително не платят, за да резервират целия ресторант, така че да е тяхно лично място, докато са там.“

Единият се съгласи, добавяйки: „Не разбирам защо всеки приличен ресторант би ги пуснал през вратата облечени така.“

Бианка стана известна със своите рисковани тоалети и наскоро излезе в ултра-разголен ансамбъл, с горнище на бинтови тиранти, които покриваха само зърната й.

Съпругът й Кание преди това беше женен за Ким Кардашиян.

Съобщава се, че по време на бурния им брак Ким е била помолена да смени тоалета си, ако смята, че тя показва твърде много голота.

Той силно повлиял на нейния моден избор по време на седемгодишния им брак.

„Кание направи същото, което прави с Бианка с Ким през целия им брак. Разликата е, че когато Кание обличаше Ким, той беше уважаван като личност – като артист“, каза един източник.

„За съжаление, Ким знае през какво преминава Бианка – но тя чувства, че Бианка трябваше да знае в какво се забърква.“

Ким каза в предишен епизод на Kardashians: „Кание винаги ме е обличал. В началото на 2000-те той буквално просто ми изпращаше произволни имейли с всички тези визии и какъв трябва да бъде стилът ми.

Веднъж той й каза: „Ти си моя съпруга и ми се отразява, когато снимките ти са твърде секси“.

Ким подаде молба за развод през февруари 2021 г. точно преди това, което щеше да бъде седмата годишнина от сватбата на двойката.

Звездата от Keeping Up With The Kardashians, която беше представлявана от бракоразводния адвокат Лора Васър, беше обявена за законно необвързана през март 2022 г., докато беше в разгара на роман с вече бивше гадже, възпитаник на SNL Пийт Дейвидсън.

През ноември 2022 г. разводът на Ким и Кание беше финализиран, като Кание се съгласи да плаща 200 000 долара месечно издръжка за деца и равно попечителство.

Кание се ожени за архитекта Yeezy Бианка през януари 2023 г. в това, което се смяташе за нелегална сватба, тъй като изглежда, че не са подали документи за брачно свидетелство.

Въпреки това в средата на октомври 2023 г. беше съобщено, че те всъщност са сключили законен брак и че това се е случило предната година поради „религиозни причини“, според Us Weekly.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !