Той бе моето вдъхновение: Лопес за...

Две от легендите на световната борба Михаин Лопес и...

О-вите Утре и Вчера: 5 км и 23 ч....

Знаете ли, че само на три мили един от друг се намират...

На погребението на Миглена Ангелова ще има парти и балони

отпечатай новината

18.07.2024 15:55 | Видян 1387 пъти

На погребението на Миглена Ангелова ще има парти и балони

„Казала съм на моите деца кремация и праха в морето!“ Така описа пред „България Днес“ желания от нея начин за преселване в отвъдното Миглена Ангелова.

Наскоро бившата тв водеща стартира интернет платформа, на която всеки човек у нас може да опише как си представя собственото си погребение. „Няма да правим екзотика от тези истории, а само ще пускаме на хората във формат pdf описаната от тях траурна церемония", поясни мадам „Искрено и лично".

Ангелова довери, че иска да улесни децата си, „75 процента които живеят в чужбина, за да не ги „рендосват“ и да им обещават космоса, използвайки мъката им". „Не искам траур, тъга, сълзи, оплаквания... Аз, слава Богу не съм губила досега близки хора, но изпратих много приятели - уточни Ангелова. - Лично бих посочила и кой да говори на моето погребение. Не бих оставила това в ничии ръце. Защото ходила съм на много погребения и знам, че в един момент човек започва вместо за покойника да говори за себе си“, посочва Ангелова.

„Колкото по-нормално човек приема собствения си край, толкова по-добре живее. Убедила съм се, че много хора, които са повярвали, че са безсмъртни, правят много гадости. И честно казано, искам да видя как тези хора се тресат от страх поред смъртта“, споделя своите наблюдения над живота и смъртта Миглена Ангелова.

Тя си представя изпращането й в последния път като радостно събитие.

„С балони, хелий, шарено, никакви тъжни, черни, траурни речи и не искам моите близки да са в това състояние“, категорична е Ангелова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !