Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Дона и приятелките й предизвикаха задръстване в Холивуд

отпечатай новината

12.08.2009 12:00 | Видян 3915 пъти | Гласували 1

Дона и приятелките й предизвикаха задръстване в Холивуд

Американската актриса, продуцент и автор Дона Спанглър представи и третия си самостоятелен проект на международния фестивал на независимото кино в Лос Анджелис. След като първите й два филма - комедията "Космически момичета в Бевръли Хилс" и документалният филм за контрастите в живота „Кръговрати в Бевърли Хилс”, пожънаха успех сред публиката, всички чакаха с нетърпение да видят риалити формата Social-Lights - шоу, което Дона води заедно с приятелката си Сабрина Париси.
 
Двете водещи на Social-lights 90210 се появиха в Риджънси Феърфакс Синема и бяха посрещнати от фотографи и фенове. Момичетата и техните приятели пристигнаха в две лимузини – една бяла и една черна. Дона носеше мини черна рокличка с колан, инкрустиран с камъни, а Сабрина беше облечена във весела балетна рокличка, творение на Мей Куин Куучър. Придружаваше я, както винаги, известното й куче Моцарт, което беше с панделка в съответния цвят.
 
Когато момичетата пристигнаха, направиха импровизирана фотосесия, позирайки до голям мотоциклет, паркиран пред киното, като така спряха движението и десетки шофьори се оказаха заклещени в трафика, наблюдавайки с интерес събитието.
 
Сред гостите на премиерата беше звездата на сапунените сериали Рон Мос (от „Дързост и красота”), който пристигна заедно с годеницата си Девин Девазкез.
 
След премиерата на шоуто, която се състоя пред пълна зала, Дона и Сабрина бяха домакини на грандиозно афтър-парти в дома на Дона в Бевърли Хилс. Над 200 гости се наслаждаваха на вкусните ордьоври и изобилието от шампанско. Няколко от актьорите в „Космически момичета” също се включиха в купона, заедно с останалите: знаменитости, хора от висшето общество и развлекателния бизнес в Лос Анджелис.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !