Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Заплатите на кралските коняри са по-ниски от цената на храната за животните

отпечатай новината

22.07.2024 11:32 | Видян 383 пъти

Заплатите на кралските коняри са по-ниски от цената на храната за животните

Кралското семейство търси да наеме някой, който да помага с конете в двореца, но заплатата е по-малка от бюджета за храна на кобилиците, съобщава Mirror.

Новоназначеният „помощник в ливрея“ ще бъде нает да работи при крал Чарлз III в Бъкингамския дворец. Но нетърпеливите кандидати може да бъдат озадачени да научат как заплатата им се равнява на ливреята на тревата за 30-те коня, живеещи в двореца.

Ролята се рекламира като имаща годишна заплата от £29 900. Но кралското семейство вероятно плаща още по-хубаво пени, за да храни животните. Въпреки че цените варират, средно може да струва до £25 на седмица за ливрея на трева за един кон, според Equine World. Това означава, че Royal Mews - които са Cleveland Bays или Windsor Grays - може да ядат трева на стойност £39 000 всяка година.

Годишната сума обикновено е много по-висока, ако искате по-луксозен продукт, достигащ до хиляди. Като пример, проучване на BETA разкри, че собствениците са харчили средно £1548 на година за паша през 2023 г.

Ако тази сума се приложи към имотите на Бъкингамския дворец, бюджетът за храна достига до £46 440 на година. Но има няколко предимства за работата. Конете са нахранени и вие също - постоянната роля включва платена храна и настаняване. Новият служител ще работи в кабинета на лорд-шамбелана.

Те ще имат за задача да подготвят добре охранените кобилици за церемониални дейности, както съобщава What's The Jam. Задължение на помощника ще бъде също така да поддържа конюшните, седларските принадлежности и хамутите, за да поддържа Royal Mews в отлично състояние. Пенсионната вноска също е доста голяма - 15%.

Кралското домакинство описва работата така: „Чувстваш се вдъхновено да изпълняваш най-високите стандарти, помагайки да представиш церемониални дейности, които се радват на милиони. Това прави работата за Кралското домакинство изключителна.

„Royal Mews е отговорен за целия автомобилен транспорт за краля и членовете на кралското семейство, включително грижата и обучението на каретните коне и поддръжката на каретите и каретите, както и свързаните с тях впрягове и ливреи.

„Като се присъедините към екипа, вие ще се грижите за някои от най-сниманите коне в света. Въпреки че позицията е базирана в Бъкингамския дворец, се очакват чести пътувания до замъка Уиндзор и настаняването е осигурено и на двете места. Стандартите, които ще aim for ще осигури най-голямото предизвикателство и най-голямата награда."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !