Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Принц Джордж блести в чисто нова снимка за ЧРД, направена от Кейт Мидълтън

отпечатай новината

22.07.2024 15:35 | Видян 528 пъти

Принц Джордж блести в чисто нова снимка за ЧРД, направена от Кейт Мидълтън

Принц Джордж сияе на чисто нова снимка, която беше пусната в социалните медии по повод 11-ия му рожден ден.

Вторият по ред на трона празнува своя специален ден днес и изглежда невероятно пораснал и елегантен на новата снимка, облечен в елегантен костюм с риза с отворено деколте, докато се усмихва на камерата. Черно-бялата снимка, направена от майка му, принцесата на Уелс, по-рано този месец в Уиндзор, е придружена със сладко послание, което гласи: „Пожелавам на принц Джордж много честит 11-ти рожден ден днес!“

Рожденият ден на бъдещия крал идва след особено трудно начало на годината за кралското семейство, като дядото на Джордж, крал Чарлз, и майка му Кейт, получиха диагноза рак. Здравословните проблеми, които засягат семейството, означават, че доскоро младият принц е имал малко публични изяви през тази година, докато фирмата обработваше новините.

Кралският експерт Ингрид Сюард, главен редактор на списание Majesty, каза пред Mirror: „Болестта на Кейт тази година очевидно е била тревожна за Джордж, но като най-възрастен член на семейството се очаква той да даде пример на своята уверена по-малка сестра, Шарлот и малкият брат Луис и той беше особено защитен."

Рожденият ден на по-младия идва само дни след като той се присъедини към баща си Уилям, за да подкрепи Англия във финала на Евро 2024 срещу Испания, последното му излизане в поредица от по-нови публични изяви. Той се присъедини към Уилям на Олимпиащадион в Берлин, Германия, тъй като отборът не успя да сложи край на 58-годишно чакане за голям трофей при мъжете.

В края на юни Джордж се срещна с Тейлър Суифт на неин концерт на стадион Уембли. Принцът и сестра му, деветгодишната Шарлот, се присъединиха към Уилям в усмивка за селфи зад кулисите с американския певец, за да отпразнуват 42-ия рожден ден на баща си. Гаджето на Суифт, американският футболист Травис Келс, каза, че кралските деца са "абсолютна наслада". А на последния си рожден ден Джордж може да бъде видян да носи гривна за приятелство, вдъхновена от Тейлър Суифт, на лявата си китка, която е подобна на тези, забелязани да се носят от Шарлот, както и от техния дядо, Краля. Дворецът Кенсингтън отказа да разкрие кой е дал гривната на принца.

Само седмица преди концерта младият принц се присъедини към останалите членове на кралското семейство на балкона на Бъкингамския дворец, за да отпразнуват официалния рожден ден на краля. Джордж се усмихна и помаха на хиляди доброжелатели, когато Кейт направи първата си публична поява след обявяването на диагнозата си рак по-рано тази година. По-рано принцът се беше присъединил към майка си, сестра си и шестгодишния си брат Луис в карета, докато пътуваха по The Mall за традиционната церемония Trooping the Color.

През май Джордж и баща му връчиха Купата на ФА на победителя Ман Юнайтед на Уембли. Младият принц се ръкува и с двата отбора, размени няколко думи с мениджъра на Манчестър Сити Пеп Гуардиола и също така разговаря накратко с бившия мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след съдийския сигнал за края.

Ингрид добави: „Както много момчета, когато достигнат 11-годишна възраст, принц Джордж прави преход от детството към зрелостта. Той се научи как да бъде дете и сега се учи как да бъде възрастен и да мисли за себе си в нов Но поради статута си на кралски принц и бъдещ крал, Джордж трябваше да порасне по-бързо от повечето хора.

„Неговото голямо изпитание дойде на коронацията, когато той трябваше да се облича като паж, облечен в горещи и сърбящи дрехи, и да носи ъгъла на мантията на дядо си. Оттогава той е относително свободен от сериозни кралски изяви и може да се наслаждава на забавните като Trooping the Colour.

„За да компенсира всички мрачни публични изяви, които направи, Джордж имаше място на първия ред на футболни мачове с баща си, включително финала на Евро. Той пътува до Германия с баща си и новоизбрания министър-председател Кеир Стармър и други спортни светила.

„Уилям и Кейт винаги са били предпазливи да излагат децата си пред обществеността, тъй като Уилям все още има болезнени спомени от собственото си детство и как мразеше постоянното внимание. Публичното влизане на принц Джордж в кралския живот имаше нежно начало. Кейт и Уилям го планираха по този начин и ще продължи да го прави."

Пълното му име е Джордж Александър Луис и той е роден в частното крило Lindo на болница St Mary's, Падингтън, Лондон, в 16:24 часа на 22 юли 2013 г., с тегло 8lb 6oz. Той направи своя дебют пред световните медии на стълбите на болницата един ден по-късно, увит в бял шал от мериносова вълна, сгушен в ръцете на майка си.

Той ще бъде 43-ият монарх след Уилям Завоевателя, който ще носи короната, ако последва царуването на дядо си, краля, и след това на баща си, Уилям.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !