Целта ми е да бъда добър човек и да...

"В Русия, ако хората имат малки неща, те са щастливи,...

Виц на деня: Студенти от четвърти...

Студенти от четвърти курс на изпит. Доцентът е отчаян:...

Дъщерята на Стоичков се омъжи на тайна церемония

отпечатай новината

23.07.2024 16:14 | Видян 827 пъти

Дъщерята на Стоичков се омъжи на тайна церемония

Голямата дъщеря на Христо Стоичков – Михаела, се омъжи за своя приятел Мартин Трайков, но засега и двамата не публикуват снимки от тържеството. За отминалата сватба подсказва единствено снимка на Мартин, който е на плажа в Слънчев бряг, а на ръката му виждаме брачна халка, пише ladyzone.

„Съпруг сладък мой“ – коментира многозначително Мика под снимката.

Мартин Трайков е архитект. За него този брак също е втори. През 2016 г. Мика Стоичкова се омъжи във Флорида за турчина Айкут, но три години по-късно се разделиха. Те имат дъщеричка на име Миа, която е на 7 години. Мартин Трайков също има едно дете от първия си брак.

Другата дъщеря на Стоичков – Христина, се омъжи през 2016 г. за тенисиста Лука Белич, но също се разведе. В момента тя е бременна.

Месец юли се оказа много празничен за младоженците Мика и Мартин, тъй като и двамата са зодия Рак. На 10 юли Мика Стоичкова навърши 36, а на 13 юли рожден ден празнува Мартин.

„Честит рожден ден, любов! Ти си моята подкрепа и опора, ти си моята надежда и мечта. И днес, на твоя ден рожден, отново на съдбата благодаря, че с теб в живота ме събра. Бъди здрав и винаги щастлив до мен! Обичам ТЕБ!“ – така Мика поздрави своя любим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !